Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

3-1503, 3 Rum, 81 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

3-1503

Med en balkong på 18 kvadratmeter är det lätt att trivas i denna lägenhet. Den är högt belägen vilket ger gott om ljus till vardagsrummet och i det minsta sovrummet har du kvällssol.

Från den avlånga balkongen kan du njuta av en kaffe i morgonsolen såväl som en middag med goda vänner i kvällssolen. Lägenheten passar par som vill ha ett extra rum eller familjen med nytillskott. I området finner du promenadstråk längsmed vattnet och mysiga gemensamhetslokaler med spa. För den shoppingsugne finns köpkvarter i närheten.

Hemfakta

Bostad
3-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
81 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning