Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

3-1502

Upplev Lännserstasundet från denna trevliga fyra med balkong på 22 kvadratmeter. Bjud hem vänner på kaffe eller låt ungarna springa fritt i välplanerad och trivsam lägenhet.

De två klädkamrarna förser dig med gott om förvaringsutrymme för både vinterskidor och sommarkläder. Det öppna vardagsrummet som leder ut till balkongen har gott om ljusinsläpp och passar perfekt för stora middagar. I kvarteret finns trevliga promenadstråk, för- och grundskola och på några minuter med bil kan den shoppingsugne besöka både Sickla köpkvarter och Nacka forum.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning