Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1405, 3 Rum, 81 m²

Beskrivning

3-1405

Kika ner mot vattnet från balkongen och njut av strandpromenaden på helgerna. Denna inflyttningsklara trea ger ytor för sociala träffar och en vardag med det lilla extra.

I denna välplanerade lägenhet är det enkelt att trivas. Gör om ena sovrummet till kontor eller gästrum. Vardagsrummets matplats har fönster mot öst vilket ger morgonsol till frukosten. I trakten finns för- och grundskola samt all service du kan tänkas behöva, med både naturreservat och köpkvarter i närheten.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning