Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

3-1404

Den här trean erbjuder smarta lösningar och fantastisk sjöutsikt från den rymliga balkongen med kvällssol. Bjud hem en vän eller ta ett glas med din partner medan du njuter av grönområdet.

Lägenhetens avlånga planlösning gör att det är lätt att hitta avskildhet. Vill du anordna bjudningar så har vardagsrummet plats för både soffor och matplats. Du har utsikt över både Lännerstasundet och det närliggande skogspartiet vilket ses bäst från något av sovrummen med gott om förvaringsmöjligheter. I kvarteret finns gemensamhetslokaler med spa, Tollare naturreservat samt all nödvändig service du kan tänka dig, samtidigt som det är nära till city.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning