Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1402, 4 Rum, 99 m²

Beskrivning

3-1402

Denna trivsamma fyra passar perfekt för bjudningar med sin stora balkong på 22 kvadratmeter och den mysiga matplatsen med utsikt över Lännerstasundet. Här finns gott om förvaring och öppna ytor.

Från hallkorridoren når du de två klädkamrarna innan du kommer till köket med angränsande vardagsrum och matplats. Du med förkärlek för stora bjudningar kan enkelt underhålla stora sällskap i denna välplanerade lägenhet. För- och grundskola finns i närheten och på några minuter når du både Tollare Naturreservat och Sickla Köpkvarter.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning