Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

3-1305

Odla tomatplantor på uteplatsen eller bjud över grannen på kaffe. Här finner du en trivsam lägenhet med gott om förvaringsutrymme i sovrummen och en trevlig matplats för middagar.

Här kan både paret och den nyblivna familjen trivas utmärkt. Kvarteret bjuder på natursköna områden och gott om närservice och på tio minuter når du både Nacka Forum och Sickla köpkvarter. Lägenheten är välplanerad med ett öppet vardagsrum med utgång till uteplatsen. Endast ett femtiotal meter ner ligger Lännerstasundet med trevliga promenadstråk och sjöbodar.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning