Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1303, 3 Rum, 81 m²

Beskrivning

3-1303

Här kan du njuta av skogsutsikten från matbordet eller av sjöutsikten från din 18 kvadratmeters balkong som vetter mot sundet. Denna trea erbjuder smarta lösningar och närhet till stadsliv.

Från vardagsrummet kliver du ut till den lyxiga balkongen. Njut av din egna klädkammare i det största sovrummet och gör om det andra till arbetsrum med kvällssol eller barnkammare. I kvarteret kan du bestiga Tollareberget eller ägna dig åt fågelskådning, med stadens bekvämligheter i slussen en kvart bort.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning