Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1302, 4 Rum, 99 m²

Beskrivning

Inflyttningsklar fyra med en 22 kvadrat stor balkong

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av hemmen i Tollare Marina. Kontakta säljaren Tiam på telefonnummer 070-673 74 58 för att boka en tid

Du når de två rymliga klädkamrarna från hallkorridoren innan du möts av det ljusa vardagsrummet med fönster mot balkongen som går längst med husväggen. I kvarteret finns allt som kännetecknar en trivsam skärgårdsstad, med citypulsen endast en kvart bort.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning