Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1202, 2 Rum, 67 m²

Beskrivning

3-1202

Detta välplanerade hem passar både paret och singeln. På den 18 kvadratmeter stora balkongen kan du njuta av Lännerstasundet och heja på grannarna på torget.

Duka upp en långbordsmiddag på den avlånga balkongen eller kura ihop dig på soffan i det rymliga vardagsrummet. Denna trivsamma lägenhet med praktisk förvaring och klädkammare är belägen precis vid vattnet med närhet till allt vad naturen har att erbjuda. Beundra Tollare naturreservat i höstfärger eller ta en tripp till city, här behöver inte det ena utesluta det andra.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning