Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1201, 4 Rum, 99 m²

Beskrivning

3-1201

Denna trivsamma lägenhet har alla möjligheter för umgänge med en balkong på 22 kvadratmeter och ett öppet vardagsrum. Med många förvaringsutrymmen och två toaletter är den perfekt för barnfamiljen.

Från hallkorridoren når du de två klädkamrarna innan du kommer till det öppna köket med angränsande vardagsrum. På balkongen kan du anordna stora bjudningar vilka enkelt kan flyttas in till matplatsen när höstkylan smyger sig på. I kvarteret finns både för- och grundskola och på några minuter når du storslagna naturupplevelser såväl som kommunikationer till city.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning