Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

3-1101, 3 Rum, 99 m²

Beskrivning

3-1101

Vakna upp med utsikt mot vattnet och flytta ut frukosten till din 22 kvadrat stora balkong. Välkommen hem till en välplanerad trea med luftiga och öppna ytor samt gott om förvaring.

Genom hallkorridoren passerar du klädkamrarna innan du möts av ett generöst ljusinsläpp från balkongen som löper längsmed det öppna vardagsrummet med angränsande matplats och kök. Om du vill lämna denna trivsamma trea så har du nära till Tollare naturreservat några minuter bort och du når citypulsen i slussen på en kvart.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning