Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Ljus trea med terrass på 40 kvadratmeter

Den rymliga terrassen med sjöutsikt har sol från tidigt morgon till sen kväll. Längre in i lägenheten finner ni trivsam balkong och smarta designlösningar, snälla mot både plånbok och klimat.

Högst upp i huset finner ni trivsam trea med ljusinsläpp från tre väderstreck. De två uterummen ger möjligheter för sociala tillställningar och lugna morgnar med kaffekoppen i handen. I ert smakfulla Marbodalkök med energisnåla vitvaror förbereder ni kvällens middag med härligt ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen. Ni bor i Tollares charmiga marina med närhet till skärgårdsklippor och småbåtshamnar.

Vardagsrum och kök

Med vardagsrummets smarta planlösning får ni enkelt plats med soffa och matbord och den praktiska L-formen ger möjligheter för avskildhet och öppenhet. I köket kan du ställa upp balkongdörren och lyssna på fiskmåsarna medan du tillagar kvällens middag. Här finner du snygga luckor och skåp från Marbodal och energieffektiva vitvaror från Electrolux.

Terrass och balkong

Det vackra trädäcket och det genomskinliga räcket gör er nya terrass till en plats att trivas på. Söderläget ger sol större delen av dagen och på 45 kvadratmeter finns utmärkta utrymmen för grillkvällar och fartfyllda lekar. Balkongen på sju kvadratmeter har kvällssol och mysig utsikt över grannhus och planteringar.

Sovrum 1 och 2

Familjens största sovrum på 14 kvadratmeter har garderober och linneskåp. Fönstren vetter mot det charmiga grannskapet. Här får ni plats med dubbelsäng och skrivbord. Det mindre sovrummet ligger vägg i vägg och har garderob och vacker ekparkett, perfekt som arbetsrum eller barnkammare.

Badrum och WC

I badrummet har ni hörndusch och tvättmaskin med torktumlare. Ni har en praktisk arbetsbänk där ni kan vika tvätten och ställa av hygienartiklarna. De vackra helkaklade väggarna lyses upp av infällda spotlights och klinkergolvet är praktiskt och lättskött.

Hall och förvaring

Den ytsmarta hallen har skjutdörrsgarderob och städskåp. Här finns plats för kapphyllan och klinkergolv som ni enkelt städar bort snöslasket från.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning