Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Härlig trea med spatiös terrass mot sundet

Inflyttningsklar trea högst upp med fantastisk terrass och balkong ut mot vattnet. Här bor du med sociala ytor inne och ute, välplanerade rum och moderna materialval.

Ni bor i skärgårdsdoftande Tollare Marina med gångavstånd till naturreservat med löpspår och fantastiska klippbad. Familjens nya trea har en terrass på hela 45 kvadratmeter, där sommarens grillkvällar anordnas med Lännerstasundet i bakgrunden. Med vackert ljusinsläpp från tre väderstreck och öppna sociala ytor inomhus är det här en lägenhet att trivas i sommar som vinter. Med klimatsmarta lösningar och praktisk förvaring i garderober och klädkammare.

Vardagsrum och matplats

Ni når vardagsrummet direkt från den avlånga hallen. Här finner ni flera fönster från vilka ni kan njuta av utsikten och härliga ytor för soffan och det spatiösa middagsbordet. Precis intill har ni lägenhetens matplats för vardagsmiddagen. Här har ni stora fönster och utgång till balkongen.

Kök

Intill matplatsen ligger ert nya kök. Här finner ni en fristående vägg med kyl och frys i full höjd där ni enkelt förvarar matresterna. De stilrena bänkskivorna ger bra utrymme för familjens gemensamma middagspreparering.

Terrass och balkong

Terrassen på 45 kvadratmeter är i söderläge och har sol från morgon till kväll. Här har ni vackert trädäck och genomskinligt räcke som ger maximal vy av skärgårdsuddarna. Balkongen på sju kvadratmeter är i österläge och passar utmärkt för morgonkaffet du vill ta ifred.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg. Sovrum ett vetter mot kvarteret och har garderober samt linneskåp. Sovrum två vetter mot sundet och har en praktisk garderob.

Badrum och WC

Det mysiga badrummet ligger nära sovrummen och har tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva. Här finner ni helkaklade väggar och klinkergolv som gör städningen enkel. Med infällda spotlights för snygg belysning.

Hall och förvaring

Er nya hall är öppen med klinkergolv. Ni har en skjutdörrsgarderob som ger golvyta och ett städskåp. Om gästernas ytterkläder inte skulle få plats finner ni dessutom klädkammare på tre kvadratmeter, med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning