Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

10-1701, 3 Rum, 104 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Härlig trea med spatiös terrass mot sundet

Inflyttningsklar trea högst upp med fantastisk terrass och balkong ut mot vattnet. Här bor du med sociala ytor inne och ute, välplanerade rum och moderna materialval.

Ni bor i skärgårdsdoftande Tollare Marina med gångavstånd till naturreservat med löpspår och fantastiska klippbad. Familjens nya trea har en terrass på hela 45 kvadratmeter, där sommarens grillkvällar anordnas med Lännerstasundet i bakgrunden. Med vackert ljusinsläpp från tre väderstreck och öppna sociala ytor inomhus är det här en lägenhet att trivas i sommar som vinter. Med klimatsmarta lösningar och praktisk förvaring i garderober och klädkammare.

Vardagsrum och matplats

Ni når vardagsrummet direkt från den avlånga hallen. Här finner ni flera fönster från vilka ni kan njuta av utsikten och härliga ytor för soffan och det spatiösa middagsbordet. Precis intill har ni lägenhetens matplats för vardagsmiddagen. Här har ni stora fönster och utgång till balkongen.

Kök

Intill matplatsen ligger ert nya kök. Här finner ni en fristående vägg med kyl och frys i full höjd där ni enkelt förvarar matresterna. De stilrena bänkskivorna ger bra utrymme för familjens gemensamma middagspreparering.

Terrass och balkong

Terrassen på 45 kvadratmeter är i söderläge och har sol från morgon till kväll. Här har ni vackert trädäck och genomskinligt räcke som ger maximal vy av skärgårdsuddarna. Balkongen på sju kvadratmeter är i österläge och passar utmärkt för morgonkaffet du vill ta ifred.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg. Sovrum ett vetter mot kvarteret och har garderober samt linneskåp. Sovrum två vetter mot sundet och har en praktisk garderob.

Badrum och WC

Det mysiga badrummet ligger nära sovrummen och har tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva. Här finner ni helkaklade väggar och klinkergolv som gör städningen enkel. Med infällda spotlights för snygg belysning.

Hall och förvaring

Er nya hall är öppen med klinkergolv. Ni har en skjutdörrsgarderob som ger golvyta och ett städskåp. Om gästernas ytterkläder inte skulle få plats finner ni dessutom klädkammare på tre kvadratmeter, med inredning från Elfa.

Hemfakta

Bostad
10-1701
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
3
Storlek
104 m²
Månadsavgift
4 392 kr
Pris per m²
86 442 kr
Pris
8 990 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning