Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

10-1603, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Öppet hem och balkong med kvällssol

Modern trea på sjätte våningen med social planlösning och smart planerade rum. På balkongen njuter du både av kvällssol och vattenbrus. Klar för inflyttning.

På sjätte våningen är det svårt att inte trivas. Det vackra ljuset och den klassiska ekparketten präglar alla rum och lägenhetens öppna sociala ytor är perfekta för bjudningar och festliga tillställningar. I ert klimatsmarta kök tillagar ni kvällsmaten som avnjuts på balkongen med utsikt över sundet. När ni vill bege er ut finner ni friluftsaktiviteter och närservice samt goda förbindelser till city.

Vardagsrum och kök

I det ljusa vardagsrummet kan ni parkera er i soffan med utsikt över både kvarter och vatten. Den smarta planlösningen ger möjlighet att möblera med båda spatiös soffa och matbord. Middagen förberederna i köket med energisnåla vitvaror och praktiska arbetsytor. Matresterna förvarar ni i fullhöjdskyl eller fullhöjdsfrys och torrvarorna i det praktiska högskåpet.

Balkong

Er härliga balkong med kvällssol har elva möblerbara kvadratmeter och stilren betonggrund. Ni ser ut över grannskap och grönska och kan ni njuta av det glittrande sundet i kvällssolen.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har flera stilrena garderober och gott om plats över för dubbelsäng och nattygsbord. Här har du en plats att dra dig undan i när dagen lider mot sitt slut. Det mindre sovrummet har garderob och passar utmärkt som extra sovrum eller hemmakontoret.

WC och tvätt

Här finner ni trivsamt badrum med helkaklade väggar och stilren golvklinker. Infällda spotlights ger ljus och tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen.

Hall och förvaring

I er inbjudande hall har ni klinker och väggutrymme för kapphyllan. Till vänster hittar ni dessutom praktisk skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa.

Hemfakta

Bostad
10-1603
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
60 805 kr
Pris
5 290 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning