Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Öppet hem och balkong med kvällssol

Modern trea på sjätte våningen med social planlösning och smart planerade rum. På balkongen njuter du både av kvällssol och vattenbrus. Klar för inflyttning.

På sjätte våningen är det svårt att inte trivas. Det vackra ljuset och den klassiska ekparketten präglar alla rum och lägenhetens öppna sociala ytor är perfekta för bjudningar och festliga tillställningar. I ert klimatsmarta kök tillagar ni kvällsmaten som avnjuts på balkongen med utsikt över sundet. När ni vill bege er ut finner ni friluftsaktiviteter och närservice samt goda förbindelser till city.

Vardagsrum och kök

I det ljusa vardagsrummet kan ni parkera er i soffan med utsikt över både kvarter och vatten. Den smarta planlösningen ger möjlighet att möblera med båda spatiös soffa och matbord. Middagen förberederna i köket med energisnåla vitvaror och praktiska arbetsytor. Matresterna förvarar ni i fullhöjdskyl eller fullhöjdsfrys och torrvarorna i det praktiska högskåpet.

Balkong

Er härliga balkong med kvällssol har elva möblerbara kvadratmeter och stilren betonggrund. Ni ser ut över grannskap och grönska och kan ni njuta av det glittrande sundet i kvällssolen.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett har flera stilrena garderober och gott om plats över för dubbelsäng och nattygsbord. Här har du en plats att dra dig undan i när dagen lider mot sitt slut. Det mindre sovrummet har garderob och passar utmärkt som extra sovrum eller hemmakontoret.

WC och tvätt

Här finner ni trivsamt badrum med helkaklade väggar och stilren golvklinker. Infällda spotlights ger ljus och tvättmaskinen och torktumlaren förenklar vardagen.

Hall och förvaring

I er inbjudande hall har ni klinker och väggutrymme för kapphyllan. Till vänster hittar ni dessutom praktisk skjutdörrsgarderob med inredning från Elfa.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning