Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1601, 2 Rum, 76 m²

1 planerad visning

Bo högt upp i skärgårdsdoftande kvarter

Din nya rymliga tvåa på sjunde våningen är en riktig pärla. Här bor du nära natur och praktiska förbindelser i klimatsmart hem med spatiös balkong.

Här har du 76 kvadratmeter att nyttja sommar som vinter. Vardagsrummet har plats för hemmakvällarnas hörnsoffa och under varmare tider kan du njuta av balkongen med plats för utesoffan. Kök och badrum präglas av energisnåla lösningar och i sovrum och hall finns förvaringslösningarna. När du beger dig ut finner du modernt och naturnära kvarter med femton minuter till stadspulsen.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och gott om utrymme för lördagskvällens filmkväll i soffan. När det är dags för festliga tillställningar dukar du upp bordet i vardagsrummet eller i det praktiska utrymmet mellan hall och kök. Kökets energisnåla vitvaror gör matlagningen enkelt och miljövänlig. Du har kyl och frys i full höjd och bra arbetsytor för den gemensamma matlagningen.

Balkong

På balkongen har du sol från tidig morgon till lunch, vilket gör den perfekt för den sena helgfrukosten på sommaren. Du har elva kvadratmeter att inreda med båda utesoffa och matbord, med vacker utsikt över sundet.

Sovrum

Längst in i lägenheten ligger lugnt och rofyllt sovrum med goda förvaringslösningar i garderober och linneskåp. Här får du enkelt plats med den stora dubbelsängen. Utanför fönstret har du grönska och skärgårdskänsla.

WC och tvätt

Din energisnåla tvättmaskin med torktumlare förenklar vardagen. Detta mysiga badrum har praktisk hörndusch och vackert helkaklade väggar med golvklinker.

Hall och förvaring

Det yteffektiva hallen har skjutdörrsgarderob och plats för hatthyllan. Här finns lättskött klinkergolv och städskåp. Om den välplanerade hallen inte räcker till har du praktiskt utrymme precis bredvid där du kan ställa extragarderoben.

Hemfakta

Bostad
10-1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 7
Antal rum
2
Storlek
76 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning