Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjens miljövänliga hem med balkong

Inflyttningsklar trea med skärgården utanför dörren. Här bor du i ett välplanerat och modernt boende, bara 15 minuter från Slussen. Välkommen hem till en vardag med det lilla extra.

Här finner ni en lägenhet att trivas i sommar som höst. Under ruggiga dagar har ni ett klimatsmart kök där ni enkelt fixar höstgrytan och under sommarhalvåret har ni er rymliga balkong med sjöutsikt och eftermiddagssol. När ni beger er ut finner ni charmigt och naturnära kvarter med närhet till stadspuls och spahelger på Yasuragi. Om ni inte går till gemensamhetslokalen med relaxavdelning vill säga.

Vardagsrum och kök

I det ljus vardagsrummet finns ett hörn perfekt för soffan. Det de stora fönstren med utsikt mot sundet kan du ställa matbordet. Familjens nya Marbodalkök är stilrent inrett med integrerad diskmaskin och energisnåla vitvaror.

Balkong

Familjens uterum har elva kvadratmeter för utebordet och stolarna. Här kan ni enkelt ha flera sittande gäster, tillsammans kan ni avnjuta maten med sundet och eftermiddagssolen i bakgrunden.

Sovrum 1 och 2

De mysiga sovrummen är belägna vägg i vägg och har båda vacker ekparkett och praktisk förvaring. Antingen använder ni båda som sovrum eller gör om ena till gästrum eller barnkammare.

WC och tvätt

Här kan du njuta av lyxen med en egen tvättmaskin och torktumlare. De helkaklade väggarna lyses upp av infällda spotlights och golvet har klinker. Hörnduschen är praktisk och stilren.

Hall och förvaring

I hallen möts du av stilren klinker och praktisk skjutdörrsgarderob. Om gästernas ytterkläder inte får plats i garderoben finns även plats för kapphylla och bra väggutrymmen för krokar.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning