Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

10-1503, 3 Rum, 87 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Familjens miljövänliga hem med balkong

Inflyttningsklar trea med skärgården utanför dörren. Här bor du i ett välplanerat och modernt boende, bara 15 minuter från Slussen. Välkommen hem till en vardag med det lilla extra.

Här finner ni en lägenhet att trivas i sommar som höst. Under ruggiga dagar har ni ett klimatsmart kök där ni enkelt fixar höstgrytan och under sommarhalvåret har ni er rymliga balkong med sjöutsikt och eftermiddagssol. När ni beger er ut finner ni charmigt och naturnära kvarter med närhet till stadspuls och spahelger på Yasuragi. Om ni inte går till gemensamhetslokalen med relaxavdelning vill säga.

Vardagsrum och kök

I det ljus vardagsrummet finns ett hörn perfekt för soffan. Det de stora fönstren med utsikt mot sundet kan du ställa matbordet. Familjens nya Marbodalkök är stilrent inrett med integrerad diskmaskin och energisnåla vitvaror.

Balkong

Familjens uterum har elva kvadratmeter för utebordet och stolarna. Här kan ni enkelt ha flera sittande gäster, tillsammans kan ni avnjuta maten med sundet och eftermiddagssolen i bakgrunden.

Sovrum 1 och 2

De mysiga sovrummen är belägna vägg i vägg och har båda vacker ekparkett och praktisk förvaring. Antingen använder ni båda som sovrum eller gör om ena till gästrum eller barnkammare.

WC och tvätt

Här kan du njuta av lyxen med en egen tvättmaskin och torktumlare. De helkaklade väggarna lyses upp av infällda spotlights och golvet har klinker. Hörnduschen är praktisk och stilren.

Hall och förvaring

I hallen möts du av stilren klinker och praktisk skjutdörrsgarderob. Om gästernas ytterkläder inte får plats i garderoben finns även plats för kapphylla och bra väggutrymmen för krokar.

Hemfakta

Bostad
10-1503
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
59 655 kr
Pris
5 190 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning