Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1502, 4 Rum, 105 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Snygga förvaringslösningar i fyra med balkong

Hem i underbart läge med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner ni en välplanerad fyra med fönster i tre väderstreck som vetter mot sund och holmar.

Er soliga balkong i söderläge vetter mot vattnet och är perfekt för sommarbruncher och familjemiddagar. Ni bor i en ljus lägenhet med dolda förvaringslösningar i garderober med skjutdörrar. Ert kök är klimatsmart och era sovrum trivsamma. Kvarteret bjuder på härliga naturupplevelser, allt med femton minuter till city.

Vardagsrum och kök

Från den avlånga hallkorridoren når ni det öppna vardagsrummet med utsikt. Här kan ni placera en rymlig hörnsoffa och på väggen har ni plats för TV eller konst. I det stora köket har ni två härliga fönster som vetter mot sundet och ett perfekt hörn för matbordet. I ert stilrena Marbodalkök tillagar ni maten på er keramiska spishäll. Ni har energisnåla vitvaror och goda förvaringsmöjligheter i kyl och frys i full höjd.

Balkong

Balkongen har elva kvadratmeter att njuta av med morgonkaffet i handen. Ni har utsikt över kubbar och vattenmiljöer och stilren betongdesign.

Sovrum 1

Här finner ni familjens största sovrum på 14 kvadratmeter. Den praktiska skjutdörrsgarderoben ger bra yta för dubbelsängen och det härliga fönstret vetter mot grannhus och skärgårdsmiljöer.

Sovrum 2 och 3

Dessa rum ligger vägg i vägg och har varsin garderob. Fönstren vetter mot planteringar och kvarterets strandpromenad. För den stora familjen finns här två trivsamma sovrum och för den lite mindre gör ni enkelt om ett till arbetsrum.

Badrum och WC

Era två toaletter har vackert helkaklade väggar och golvklinker. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren i det stora badrummet finner ni den praktiska arbetsbänken som lyses upp av infällda spotlights.

Hall och förvaring

Här har ni en ytsmart entré med lättstädad klinker och skjutdörrsgarderob. När det är dags för släktträffen finner ni ytterligare en skjutdörrsgarderob i hallkorridoren där vinterjackor och kängor får plats.

Hemfakta

Bostad
10-1502
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning