Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Snygga förvaringslösningar i fyra med balkong

Hem i underbart läge med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finner ni en välplanerad fyra med fönster i tre väderstreck som vetter mot sund och holmar.

Er soliga balkong i söderläge vetter mot vattnet och är perfekt för sommarbruncher och familjemiddagar. Ni bor i en ljus lägenhet med dolda förvaringslösningar i garderober med skjutdörrar. Ert kök är klimatsmart och era sovrum trivsamma. Kvarteret bjuder på härliga naturupplevelser, allt med femton minuter till city.

Vardagsrum och kök

Från den avlånga hallkorridoren når ni det öppna vardagsrummet med utsikt. Här kan ni placera en rymlig hörnsoffa och på väggen har ni plats för TV eller konst. I det stora köket har ni två härliga fönster som vetter mot sundet och ett perfekt hörn för matbordet. I ert stilrena Marbodalkök tillagar ni maten på er keramiska spishäll. Ni har energisnåla vitvaror och goda förvaringsmöjligheter i kyl och frys i full höjd.

Balkong

Balkongen har elva kvadratmeter att njuta av med morgonkaffet i handen. Ni har utsikt över kubbar och vattenmiljöer och stilren betongdesign.

Sovrum 1

Här finner ni familjens största sovrum på 14 kvadratmeter. Den praktiska skjutdörrsgarderoben ger bra yta för dubbelsängen och det härliga fönstret vetter mot grannhus och skärgårdsmiljöer.

Sovrum 2 och 3

Dessa rum ligger vägg i vägg och har varsin garderob. Fönstren vetter mot planteringar och kvarterets strandpromenad. För den stora familjen finns här två trivsamma sovrum och för den lite mindre gör ni enkelt om ett till arbetsrum.

Badrum och WC

Era två toaletter har vackert helkaklade väggar och golvklinker. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren i det stora badrummet finner ni den praktiska arbetsbänken som lyses upp av infällda spotlights.

Hall och förvaring

Här har ni en ytsmart entré med lättstädad klinker och skjutdörrsgarderob. När det är dags för släktträffen finner ni ytterligare en skjutdörrsgarderob i hallkorridoren där vinterjackor och kängor får plats.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning