Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

10-1501, 2 Rum, 76 m²

Beskrivning

Spatiös tvåa med balkong på femte våningen

Med 76 kvadratmeter högt upp i huset är det här ett hem att trivas i. Här bor du med din alldeles egen balkong och miljövänliga lösningar i naturskönt och modernt skärgårdskvarter.

När du kommer hem efter en lång dag på jobbet möts du av en öppen och rofylld lägenhet. När det är dags för festligheter har du det välplanerade vardagsrummet och det klimatsmarta köket till ditt förfogande. På sommarhalvåret är balkongen perfekt för helgbrunchen. Du har gångavstånd till praktisk närservice och motionsspåren i Tollare naturreservat, med femton minuter till city.

Vardagsrum och kök

Det ljusa vardagsrummet har fönster i två väderstreck. Med plats för både soffa och matbord finns här möjligheter för lugna kvällar hemmavid och trevliga middagar med vännerna. I köket förbereder du maten. Här finns energisnåla vitvaror och stilrena bänkskivor samt bra förvaringsmöjligheter i kyl och frys.

Balkong

Tidiga morgnar kan du njuta av morgonkaffe och sol på din nya balkong. Här har du elva lättmöblerade kvadratmeter att utnyttja för blomsterarrangemang och utemöbler.

Sovrum

Längst in i lägenheten finner du det trivsamma sovrummet med fönster mot vatten och grönska. Här har du tre garderober, strategiskt placerade i hörnet så du har plats för dubbelsängen och nattygsbordet.

WC och tvätt

I ditt nya badrum har du tvättmaskin och torktumlare som drar minimalt med energi. Hörnduschen ger golvyta för finurliga inredningslösningar och ovanför tvättmaskinen har du praktisk bänkskiva. Rummet är helkaklat med klinkergolv.

Hall och förvaring

Hallen är yteffektiv med skjutdörrsgarderob för oanvända vinterkläder och favoritkappan. Om den välplanerade hallen inte räcker till finn plats för extragarderoben i utrymmet intill. Hallen har klinkergolv och städskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning