Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1501, 2 Rum, 76 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Spatiös tvåa med balkong på femte våningen

Med 76 kvadratmeter högt upp i huset är det här ett hem att trivas i. Här bor du med din alldeles egen balkong och miljövänliga lösningar i naturskönt och modernt skärgårdskvarter.

När du kommer hem efter en lång dag på jobbet möts du av en öppen och rofylld lägenhet. När det är dags för festligheter har du det välplanerade vardagsrummet och det klimatsmarta köket till ditt förfogande. På sommarhalvåret är balkongen perfekt för helgbrunchen. Du har gångavstånd till praktisk närservice och motionsspåren i Tollare naturreservat, med femton minuter till city.

Vardagsrum och kök

Det ljusa vardagsrummet har fönster i två väderstreck. Med plats för både soffa och matbord finns här möjligheter för lugna kvällar hemmavid och trevliga middagar med vännerna. I köket förbereder du maten. Här finns energisnåla vitvaror och stilrena bänkskivor samt bra förvaringsmöjligheter i kyl och frys.

Balkong

Tidiga morgnar kan du njuta av morgonkaffe och sol på din nya balkong. Här har du elva lättmöblerade kvadratmeter att utnyttja för blomsterarrangemang och utemöbler.

Sovrum

Längst in i lägenheten finner du det trivsamma sovrummet med fönster mot vatten och grönska. Här har du tre garderober, strategiskt placerade i hörnet så du har plats för dubbelsängen och nattygsbordet.

WC och tvätt

I ditt nya badrum har du tvättmaskin och torktumlare som drar minimalt med energi. Hörnduschen ger golvyta för finurliga inredningslösningar och ovanför tvättmaskinen har du praktisk bänkskiva. Rummet är helkaklat med klinkergolv.

Hall och förvaring

Hallen är yteffektiv med skjutdörrsgarderob för oanvända vinterkläder och favoritkappan. Om den välplanerade hallen inte räcker till finn plats för extragarderoben i utrymmet intill. Hallen har klinkergolv och städskåp.

Hemfakta

Bostad
10-1501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
2
Storlek
76 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning