Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

10-1403, 3 Rum, 87 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Välplanerad trea med balkong och smarta lösningar

Inflyttningsklar trea i charmigt skärgårdskvarter. Du har en rymlig balkong med kvällssol, och avkopplande utsikt. Inomhus har du praktiska och klimatsmarta lösningar.

I familjens nya hem sträcker sig ekparketten från det öppna vardagsrummet till det ytsmarta köket och de mysiga sovrummen. Balkongen lämpar sig utmärkt för sommarens middagar och fikastunder. Utanför dörren har ni den vackra strandpromenaden, från vilken ni når både klippbad och skogspartier.

Vardagsrum och kök

Från vardagsrummet kan ni slå er ner i soffan och se ut över tegelfasader och vattenmiljöer. Den praktiska planlösningen ger gott om plats för möblemang. I köket från Marbodal finns energisnåla vitvaror och snålspolande blandare samt snygga förvaringslösningar i kyl och frys samt högskåp.

Balkong

Balkongen är på elva betongbeklädda kvadratmeter. Här njuter ni av utsikten över kvartersplanteringar och det glittrande sundet, med gott om yta för mysig utesoffa och solstol.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen vetter mot det folkliga grannskapet och har garderober för förvaring. I Sovrum ett finns 14 kvadratmeter ekparkett för den spatiösa dubbelsängen och i sovrum två finns åtta kvadratmeter för arbetsbordet eller extrasängen.

WC och tvätt

Badrummet har trivsam belysning från infällda spotlights och helkaklade väggar. Den lättstädade klinkern och tvättmaskinen med arbetsbänk gör detta till ett praktiskt och trivsamt badrum.

Hall och förvaring

I din nya hall når du enkelt både vardagsrum och badrum. Du har praktiskt klinkergolv som är enkelt att städa från snöslask och en skjutdörrsgarderob för ytterkläderna.

Hemfakta

Bostad
10-1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
3
Storlek
87 m²
Månadsavgift
3 908 kr
Pris per m²
58 506 kr
Pris
5 090 000 kr
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning