Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1402, 4 Rum, 105 m²

Den härliga fyran med sjöutsikt

Det är lätt att trivas i detta hem med balkong och öppna ytor. Familjens nya hem präglas av ljushet och den vackra sjöutsikten gör sig påmind från alla rum.

Den hemtrevliga ekparketten lyses upp av ljus från tre väderstreck. Från den långa hallkorridoren kommer du ut till öppen planlösning i vardagsrum och kök där det finns gott om plats för gemensamma familjeaktiviteter. Balkongen i söderläge har sol större delen av dagen och passar för middagar och morgontidningen. Ni bor nära skärgårdsklippor och strandpromenader med Slussen femton minuter bort.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets stora fönster vetter mot sundet och kvarteret. Här har ni plats för soffan och favoritfåtöljen. Vidare in i den öppna lägenheten finner ni det rymliga köket med plats för matbordet. Här kan hela familjen laga mat med utsikt. Här finner ni luckor och skåp i design från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är i söderläge vilket ger många solchanser i solstolen. När det är dags för den årliga kräftskivan får ni plats med långbord och under regniga kvällar skyddas ni av balkongtaket.

Sovrum 1

På 14 kvadratmeter har familjens största sovrum plats för dubbelsäng och litet skrivbord. Här har ni en skjutdörrsgarderob som ger praktisk golvyta för ytterligare möblemang och vacker utsikt över sundet.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen vetter mot grannhusets charmiga tegelfasader och planteringar. Rummen ligger vägg i vägg och är på åtta respektive nio kvadratmeter, båda med garderob. Vid behovs kan det ena rummet göras om till gästrum eller arbetshörna.

Badrum och WC

I familjens nya hem finns två stilrena toalettrum med helkaklade väggar och golvklinker. I det större badrummet finner ni er egen tvättmaskin och torktumlare vilka, tillsammans med den praktiska arbetsbänken, förenklar vardagen markant.

Hall och förvaring

I entrén med golvklinker tvättar ni enkelt bort snö och slask. Här finner ni ytsmart skjutdörrsgarderob och vidare in i hallkorridoren finns ekparkett och ytterligare en skjutdörrsgarderob.

Hemfakta

Bostad
10-1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
4
Storlek
105 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning