Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Den härliga fyran med sjöutsikt

Det är lätt att trivas i detta hem med balkong och öppna ytor. Familjens nya hem präglas av ljushet och den vackra sjöutsikten gör sig påmind från alla rum.

Den hemtrevliga ekparketten lyses upp av ljus från tre väderstreck. Från den långa hallkorridoren kommer du ut till öppen planlösning i vardagsrum och kök där det finns gott om plats för gemensamma familjeaktiviteter. Balkongen i söderläge har sol större delen av dagen och passar för middagar och morgontidningen. Ni bor nära skärgårdsklippor och strandpromenader med Slussen femton minuter bort.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets stora fönster vetter mot sundet och kvarteret. Här har ni plats för soffan och favoritfåtöljen. Vidare in i den öppna lägenheten finner ni det rymliga köket med plats för matbordet. Här kan hela familjen laga mat med utsikt. Här finner ni luckor och skåp i design från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Balkong

Balkongen på elva kvadratmeter är i söderläge vilket ger många solchanser i solstolen. När det är dags för den årliga kräftskivan får ni plats med långbord och under regniga kvällar skyddas ni av balkongtaket.

Sovrum 1

På 14 kvadratmeter har familjens största sovrum plats för dubbelsäng och litet skrivbord. Här har ni en skjutdörrsgarderob som ger praktisk golvyta för ytterligare möblemang och vacker utsikt över sundet.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen vetter mot grannhusets charmiga tegelfasader och planteringar. Rummen ligger vägg i vägg och är på åtta respektive nio kvadratmeter, båda med garderob. Vid behovs kan det ena rummet göras om till gästrum eller arbetshörna.

Badrum och WC

I familjens nya hem finns två stilrena toalettrum med helkaklade väggar och golvklinker. I det större badrummet finner ni er egen tvättmaskin och torktumlare vilka, tillsammans med den praktiska arbetsbänken, förenklar vardagen markant.

Hall och förvaring

I entrén med golvklinker tvättar ni enkelt bort snö och slask. Här finner ni ytsmart skjutdörrsgarderob och vidare in i hallkorridoren finns ekparkett och ytterligare en skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning