Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Balkong med utsikt i klimatsmart tvåa

I din nya rymliga tvåa på 76 kvadratmeter har du en fantastisk balkong med morgonsol och utsikt över sundet. Du bor nära både natur och city i trivsamma Tollare.

I lägenhetens alla rum gör sig vattnet påmint. Du har vacker ekparkett och öppna gemensamma utrymmen i vardagsrum och kök. Från den rymliga balkongen kan du njuta av årstidernas skiftande i sällskap med gamla vänner eller i lugn ensamhet. I kvarteret har du all nödvändig närservice för en hemmakväll och naturreservat och klippbad på gångavstånd.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och gott om utrymme för lördagskvällens filmkväll i soffan. När det är dags för festliga tillställningar dukar du upp bordet i vardagsrummet eller i det praktiska utrymmet mellan hall och kök. Kökets energisnåla vitvaror gör matlagningen enkel och miljövänlig. Du har kyl och frys i full höjd och bra arbetsytor för den gemensamma matlagningen.

Balkong

På balkongen har du sol från tidig morgon till lunch, vilket gör den perfekt för den sena helgfrukosten på sommaren. Du har elva kvadratmeter att inreda med båda utesoffa och matbord, med vacker utsikt över sundet.

Sovrum

Längst in i lägenheten ligger lugnt och rofyllt sovrum med goda förvaringslösningar i garderober och linneskåp. Här får du enkelt plats med den stora dubbelsängen. Utanför fönstret har du grönska och skärgårdskänsla.

WC och tvätt

Din energisnåla tvättmaskin med torktumlare förenklar vardagen. Detta mysiga badrum har praktisk hörndusch och vackert helkaklade väggar med golvklinker.

Hall och förvaring

Det yteffektiva hallen har skjutdörrsgarderob och plats för hatthyllan. Här finns lättskött klinkergolv och städskåp. Om den välplanerade hallen inte räcker till har du praktiskt utrymme precis bredvid där du kan ställa extragarderoben.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning