Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1401, 2 Rum, 76 m²

2 planerade visningar

2 planerade visningar

Läs mer

Balkong med utsikt i klimatsmart tvåa

I din nya rymliga tvåa på 76 kvadratmeter har du en fantastisk balkong med morgonsol och utsikt över sundet. Du bor nära både natur och city i trivsamma Tollare.

I lägenhetens alla rum gör sig vattnet påmint. Du har vacker ekparkett och öppna gemensamma utrymmen i vardagsrum och kök. Från den rymliga balkongen kan du njuta av årstidernas skiftande i sällskap med gamla vänner eller i lugn ensamhet. I kvarteret har du all nödvändig närservice för en hemmakväll och naturreservat och klippbad på gångavstånd.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har ljusinsläpp från två väderstreck och gott om utrymme för lördagskvällens filmkväll i soffan. När det är dags för festliga tillställningar dukar du upp bordet i vardagsrummet eller i det praktiska utrymmet mellan hall och kök. Kökets energisnåla vitvaror gör matlagningen enkel och miljövänlig. Du har kyl och frys i full höjd och bra arbetsytor för den gemensamma matlagningen.

Balkong

På balkongen har du sol från tidig morgon till lunch, vilket gör den perfekt för den sena helgfrukosten på sommaren. Du har elva kvadratmeter att inreda med båda utesoffa och matbord, med vacker utsikt över sundet.

Sovrum

Längst in i lägenheten ligger lugnt och rofyllt sovrum med goda förvaringslösningar i garderober och linneskåp. Här får du enkelt plats med den stora dubbelsängen. Utanför fönstret har du grönska och skärgårdskänsla.

WC och tvätt

Din energisnåla tvättmaskin med torktumlare förenklar vardagen. Detta mysiga badrum har praktisk hörndusch och vackert helkaklade väggar med golvklinker.

Hall och förvaring

Det yteffektiva hallen har skjutdörrsgarderob och plats för hatthyllan. Här finns lättskött klinkergolv och städskåp. Om den välplanerade hallen inte räcker till har du praktiskt utrymme precis bredvid där du kan ställa extragarderoben.

Hemfakta

Bostad
10-1401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
76 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning