Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1303, 2 Rum, 52 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Mysig etta med rymlig uteplats

Här bor du i en välplanerad etta med egen uteplats på 16 kvadratmeter. Här bor du i trivsamt skärgårdskvarter i hem med klimatsmarta lösningar och öppna sociala ytor.

Från hallen når du det ytsmarta köket där du har gott om yta för middagsförberedelsen. Vidare in i lägenheten finner du det öppna vardagsrummet med plats för soffa och matplats. Din nya uteplats har eftermiddagssol och passar utmärkt som helgens brunchplats. Utanför dörren finner du strandpromenader och sjöbodar med gångavstånd till naturreservat och förbindelser till city.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har du vacker ekparkett som sträcker sig genom resten av hemmet. Du har stora fönster mot det charmiga kvarteret och gott om plats för möblering. Köket har trivsam rundgång och smakfull design från Marbodal. Dina vitvaror är klimatsmata och arbetsbänkarna rymliga.

Uteplats

Från vardagsrummet når du uteplatsen som vetter mot tegelhus och planteringar. Här kan du njuta av eftermiddagssolen med goda vänner medan sundet glittrar i bakgrunden.

Sovrum

Det yteffektiva sovrummet på åtta kvadratmeter har garderob och fönster mot kvarteret. Här får du plats med sängen och liten arbetshörna.

WC och tvätt

Det rymliga badrummet har praktisk hörndusch och helkaklade väggar som lyses upp av infällda spotlights. DU kan njuta av din egen tvättmaskin och torktumlare, från vilka du enkelt sorterar tvätten på den ovanliggande arbetsbänken. Klinkergolvet är lättskött och stiligt.

Hall och förvaring

I entrén finns plats för kapphylla och golvklinker. Vidare in i hallkorridoren med ekparkett finner du ytterligare förvaringsmöjligheten i lägenhetens skjutdörrsgarderob med både städskåp och linneskåp inbyggt.

Hemfakta

Bostad
10-1303
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
2
Storlek
52 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning