Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1302, 4 Rum, 124 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Spatiöst hem med arbetsrum och balkong mot Lännerstasundet

I denna ljusa fyra och en halva har den stora familjen gott om umgängesytor, med plats för stillsam ensamhet. Er rymliga balkong vetter mot sundet och det väl tilltagna köket är klimatsmart.

När det är dags för familjetid kan hela familjen kura ned sig i det öppna och ljusa vardagsrummet och när vädret tillåter har ni den rymliga balkongen med sjöutsikt. Här finner ni energisnåla lösningar i kök och badrum och goda förvaringslösningar i samtliga sovrum. Arbetsrummet gör det enkelt för den flitige att jobba hemifrån. När ni beger er ut finns skärgårdsdoftande Tollare Marina med närservice och naturupplevelser runt hörnet.

Vardagsrum och kök

I köket på 19 kvadratmeter kan ni laga mat med vacker skärgårdsutsikt i bakgrunden. Ni har stora fönster som ger härligt ljusinsläpp och goda arbetsytor för den gemensamma matlagningen. Med snygg design från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Balkong

På balkongen kan ni avnjuta maten ni lagat i det klimatsmarta köket. Här finns elva kvadratmeter att möblera med matbord och solstolar. Söderläget ger bra ljuschanser större delen av dagen.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har trivsamma 18 kvadratmeter och skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här kan ni finna lugn efter en lång vecka, med vacker ekparkett och utsikt mot strandpromenaden.

Sovrum 2

I sovrum två kan du kura ned dig i sängen och betrakta sundet utanför fönstret. I garderoben förvarar du kläderna och i hörnet får du enkelt plats med sängen.

Sovrum 3 och arbetsrum

Sovrum tre ligger intill köket och har elva kvadratmeter att möblera på. Om arbetsrummet intill inte räcker så har du plats med både säng och skrivbord. Arbetsrummet ligger i sin tur vägg i vägg och båda rummen har utsikt över strandpromenaden.

Badrum och WC

I familjens nya hem har ni ett badrum med tvättmaskin och torktumlare och en mindre gästtoalett med WC och handfat. Rummet är vackert helkaklade med golvklinker. I det större badrummet har ni praktisk avställningsyta ovanför vitvarorna.

Hall och förvaring

I entrén har ni skjutdörrsgarderob och plats för kapphyllan. När det är dags för släktträff har ni ytterligare en skjutdörrsgarderob i hallkorridorren där alla ytterkläder kan få plats.

Hemfakta

Bostad
10-1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
4
Storlek
124 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam bastu

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning