Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Upplev Lännerstasundet från din nya balkong

Här bor du vid kajen i mysigt skärgårdskvarter. Din nya tvåa är öppen och ljus med massor av smarta lösningar.

Från entrén ser du ut över den öppna hallen och utgången till balkongen som vetter mot sundet. Du har ett klimatsmart och energisnålt kök och ett öppet vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Här lever du nära skärgårdsbodar och storslagen natur, i bekvämt avstånd från city.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har du vacker ekparkett och härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Du har plats för hörnsoffan och utrymme kvar för matbordet. I ditt klimatsmarta kök kan du förbereda middagen med sundet utanför fönstret. Du har kyl och frys i full höjd och bra arbetsytor för den gemensamma matlagningen.

Balkong

Din nya balkong i österläge på elva kvadratmeter är avlång och har plats för långbordet med åtta sittande. Ni ser ut över vattenmiljöer och lummiga skärgårdsöar.

Sovrum

Sovrummet ligger längst in i lägenheten för lugn och ro. Du har tre praktiska garderober och ett linneskåp. Här får du plats med dubbelsängen och kan njuta av hur morgonsolen sträcker sig över kanalen utanför ditt fönster.

WC och tvätt

Det fina badrummet har hörndusch och vackert helkaklade väggar. Här kan ni dessutom njuta av lyxen med egen tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolvet är lättstädat och stilrent.

Hall och förvaring

Även er ytsmarta hall ha praktiskt klinkergolv. Ni har gott om plats för era egna och gästernas ytterkläder i skjutdörrsgarderoben och när det blir dags för storbjudning har ni väggutrymme för kapphyllan. Precis utanför hallen finns dessutom ytterligare utrymme för förvaring.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning