Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig fyra med fönster i tre väderstreck

Här kan du betrakta Lännerstasundet från två av tre väderstreck. Familjens nya hem har en rymlig balkong med sjöutsikt och trivsamma ytor att slappna av på under lugna kvällar.

Du möts av ekparkett och ljusa ytor när du kliver in i det öppna vardagsrummet med utsikt. I det rymliga och miljövänliga köket blir middagsförberedelserna snabb avklarade när hela familjen får plats att hjälpa till. Balkongen i söderläge har gott om solchanser och alla förutsättningar att bli sommarens favoritplats. Ni bor dessutom nära skärgårdsklippor och strandpromenader i charmiga Tollare Marina.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet har ni vacker ekparkett och gott om plats för möblering. Med tre stora fönster får ni vackert ljusinsläpp under slappa söndagar med korsordslösning i soffan. Middagsbordet kan ni placera i det spatiösa kökets matplats. Här finner ni dessutom luckor och skåp i design från Marbodal och energisnåla vitvaror från Electrolux.

Balkong

Familjens nya balkong når ni från vardagsrummet. På elva kvadratmeter har ni plats för den rymliga utesoffan. Under regniga sommarkvällar kan ni betrakta utsikten under skydd ovanliggande balkong men det generösa söderläget ger bra solchanser ljusare dagar.

Sovrum 1

Nära hallen finner ni familjens största sovrum. Här har du utsikt över sundet och generösa ytor för dubbelsängen och en eventuell arbetshörna. Här finns dessutom praktisk skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2 och 3

Sovrummen ligger vägg i vägg och är på åtta respektive nio kvadratmeter. Båda har en garderob och vetter mot grannhusets vackra tegelfasader och den mysiga strandpromenaden. Ett av rummet gör ni enkelt till arbetsrum och för den nyblivna familjen kan det andra bli den perfekta barnkammaren.

Badrum och WC

Stressiga måndagsmorgnar kan ni njuta av två toaletter. Båda rummen är helkaklade med lättskött golvklinker. I det större badrummet finner ni dessutom energisnål tvättmaskin med tillhörande torktumlare. Hanteringen av tvätten förenklas av den ovanliggande arbetsbänken.

Hall och förvaring

I entrén med golvklinker tvättar ni enkelt bort snö och slask. Här finner ni ytsmart skjutdörrsgarderob och vidare in i hallkorridoren finns ekparkett och ytterligare en skjutdörrsgarderob.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning