Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Rymlig tvåa med underbar utsikt från balkongen

Detta hem passar dig som tycker om att bjuda på fest. På 76 kvadratmeter har du gott om plats för bjudningar och tillställningar i både vardagsrum och balkong.

Du bor i ett mysigt skärgårdskvarter med klippbad och naturreservat. Festmiddagen förbereder du i det klimatsmarta Marbodalköket och hemmakvällen har du i det rymliga vardagsrummet. Ditt sovrum vetter mot sundet och har gott om förvaring. Du tar dig enkelt in till stadspulsen på en kvart.

Hall och förvaring

Det första du möts av i ditt nya hem är den fantastiska utsikten från balkongen som ligger precis framför entrén. Din hall är utrustad med ytsmart klinkergolv och praktisk skjutdörrsgarderob.

Balkong

Din nya balkong i österläge på elva kvadratmeter är avlång och har plats för långbordet med åtta sittande. Ni ser ut över vattenmiljöer och lummiga skärgårdsöar.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets vackra ekparkett sträcker sig över hela hemmet. Efter jobbet kan du kura ned dig i spatiös hörnsoffa och se ut över sundet. Köket med design från Marbodal har energisnåla vitvaror och bra ytor för de gemensamma middagsförberedelserna, med kyl och frys i full höjd.

Sovrum

Ditt nya sovrum på 14 kvadratmeter har plats för dubbelsäng. Vid fönstret med utsikt passar skrivbordet perfekt. Här har du tre garderober och linneskåp i stilren design, för att du ska få plats med sommar- och vinterkläderna.

WC och tvätt

I ditt nya badrum med vackert helkaklade väggar har du både tvättmaskin och torktumlare. Du har dessutom en ovanliggande arbetsbänk för tvättsorteringen. Här finns praktisk klinker och infällda spotlights.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning