Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

10-1201, 2 Rum, 76 m²

Välkommen på privat visning

Just nu erbjuder vi endast privata visningar av detta grannskap med hänsyn till Covid-19. Kontakta säljaren för att boka in en tid. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Känner du dig sjuk ber vi dig vänligen vänta 14 dagar med att boka en tid samt delta på en visning från att du känner dig helt frisk.

Rymlig tvåa med underbar utsikt från balkongen

Detta hem passar dig som tycker om att bjuda på fest. På 76 kvadratmeter har du gott om plats för bjudningar och tillställningar i både vardagsrum och balkong.

Du bor i ett mysigt skärgårdskvarter med klippbad och naturreservat. Festmiddagen förbereder du i det klimatsmarta Marbodalköket och hemmakvällen har du i det rymliga vardagsrummet. Ditt sovrum vetter mot sundet och har gott om förvaring. Du tar dig enkelt in till stadspulsen på en kvart.

Hall och förvaring

Det första du möts av i ditt nya hem är den fantastiska utsikten från balkongen som ligger precis framför entrén. Din hall är utrustad med ytsmart klinkergolv och praktisk skjutdörrsgarderob.

Balkong

Din nya balkong i österläge på elva kvadratmeter är avlång och har plats för långbordet med åtta sittande. Ni ser ut över vattenmiljöer och lummiga skärgårdsöar.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummets vackra ekparkett sträcker sig över hela hemmet. Efter jobbet kan du kura ned dig i spatiös hörnsoffa och se ut över sundet. Köket med design från Marbodal har energisnåla vitvaror och bra ytor för de gemensamma middagsförberedelserna, med kyl och frys i full höjd.

Sovrum

Ditt nya sovrum på 14 kvadratmeter har plats för dubbelsäng. Vid fönstret med utsikt passar skrivbordet perfekt. Här har du tre garderober och linneskåp i stilren design, för att du ska få plats med sommar- och vinterkläderna.

WC och tvätt

I ditt nya badrum med vackert helkaklade väggar har du både tvättmaskin och torktumlare. Du har dessutom en ovanliggande arbetsbänk för tvättsorteringen. Här finns praktisk klinker och infällda spotlights.

Hemfakta

Bostad
10-1201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
2 av 7
Antal rum
2
Storlek
76 m²
I grannskapet

Vattennära

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Kontakt

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning