Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Spatiös fyra med gavelläge

Här har du utsikt över det natursköna Lännerstasundet från två av tre väderstreck. Den mysiga balkongen har trivsam eftermiddagssol och blir sommarens plats att slappna av efter jobbet.

Familjens ljusa fyra har vacker ekparkett och öppna ytor. Vardagsrummet har stora fönster och vacker utsikt och i det rymliga köket kan ni förbereda maten tillsammans. Ni kan dessutom enkelt kila ut på balkongen och ta en paus i matlagningen, med härligt utsikt över grannskap och natur. Ert nya kvarter är naturskönt och skärgårdscharmigt med goda kommunikationsmöjligheter.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet har tre stora fönster och gott om golvyta för hörnsoffan till höstens filmkvällar. Matbordet kan ni ställa i antingen vardagsrummet eller kökets matplats. Ert nya kök har design från Marbodal och energieffektiva vitvaror.

Balkong

Från köket når ni familjens nya balkong. Här har ni åtta kvadratmeter betongdesign att njuta av sommar som höst. Det härliga västerläget gör balkongen perfekt för sena kafferaster och mysiga sommarmiddagar.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har utsikt över det vackra sundet och praktisk skjutdörrsgarderob. Här har du plats för den stora dubbelsängen.

Sovrum 2 och 3

Dessa sovrum ligger vägg i vägg och har varsin stilren garderob. Fönstren vetter mot grannhuset och ger ljus till den fina ekparketten. Ett av rummen gör ni enkelt om till arbetsrum.

Badrum och WC

Här lever ni med två toaletter. Det större badrummet har tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande bänkskiva. I det mindre finns WC och handfat. Båda rummen är stilrent helkaklade med klinkergolv.

Hall och förvaring

I entrén möts ni av praktiskt klinkergolv där snöslasket enkelt städas bort. Vidare in finner ni hallkorridoren med skjutdörrsgarderob och linneskåp.

Bilder
Området
  • Gemensamma utrymmen

    De fem åttavåningshusen placeras följsamt längs med branten ner mot kajen, skiljda av planteringar och terrasser. Här blir skönt att söka skugga heta sommardagar eller bara slå sig ner ett slag med vattnet som fond. I föreningens gemensamhetslokal ryms såväl bastu som relaxavdelning och uteplats. Perfekt både för rekreation och umgänge – kanske en AW med grannarna i slutet på veckan. Ett parkeringsgarage ligger dolt under husen med infart från Tollareslingan.

  • Service i området

    Vid Tollare torg finns livsmedelsaffär, Yogastudio, Puls & Träning och Boo församling som bland annat har öppen förskola för föräldralediga. På fem minuter med bil når du lilla Björknäs centrum med bland annat livsmedelsbutik och apotek. Lägg på fem minuter, så är du i Nacka Forum – ett av Sveriges största köpcentrum med 150 butiker. Ytterligare fem minuter närmare city ligger Sickla Köpkvarter.

Fakta om närområdet

20 min
till Slussen
6 min
till närmsta badplats
5 min
från fågelskådning