Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

309C, 5 Rum, 158 m²

Plats för familjen med möjlighet till fyra sovrum

I ditt familjevänliga kvarter i Ältadalen finns gemensamma ytor där det är enkelt att träffa grannarna. Hemma har du ett smart planerat hus med gott om plats för umgänge och lugn och ro.

Från det öppna entréplanet med sociala ytor leder trappan upp till övervåningen. Här väntar tre rymliga sovrum, en klädkammare och ett allrum. Önskas ett fjärde sovrum eller ett arbetsrum kan en vägg ge ett till rum att stänga om sig, samtidigt som det fortfarande finns plats kvar i allrummet. På husets baksida förstoras hemmet med en träaltan och en egen gräsmatta som även sträcker sig längst med ena långsidan och till den välkomnande framsidan.

Entré

I ditt nya hus tar du emot familj och vänner i en öppen och ljus entré. På krokar i entrén kan gästerna hänga av sig jackorna, och mer förvaring finns i städskåpet och i garderoben under trappan.

Vardagsrum och kök

Här kan du duka upp kvällen middag vid matplatsen i köket eller vid vardagsrummets matbord. Den öppna planlösningen gör att du kan vara med i samtalet när du fixar med det sista inför middagen. I köket hjälper vitvarorna till med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens bästa.

Uteplats

Dörren mellan vardagsrummet och altanen minskar gränsen mellan inomhus och utomhus. Gräsmattan ger plats för trivsamma odlingar och lek och bus. Gräsmattan sträcker når över tre av husets sidor och ger gott om gröna ytor på hemmaplan.

Sovrum 1

När du kommer upp till övervåningen finns det största sovrummet rakt fram. Den breda sängen kan få sällskap av en bekväm fåtölj, och i garderobsväggen finns plats för säsongens kläder. Här ser du ut över uteplatsen på baksidan när du drar upp rullgardinen.

Klädkammare och allrum

I klädkammaren på övervåningen finns plats för sådant som inte behövs just nu. En extravägg kan förvandla övervåningens allrum till ett fjärde sovrum.

Sovrum 2 och 3

Trivsamt placerade bredvid varandra finns här de två mindre sovrummen. Rummen har gott om ljusinsläpp och plats för säng och skrivbord vid sidan av mysiga lekhörnor.

Badrum

I badrummet finns badkaret och plats för krämer och tandborstar i den smidiga kommoden. Handdukstorken och den vattenburna golvvärmen ger extra komfort.

Tvättstuga och gästtoalett

Gästtoalettens helkaklade väggar och klinkergolvet delar design med övervåningens badrum. Vägg i vägg med gästtoaletten finns familjens tvättstuga. När tvättkorgen är full är det här platsen att gå till. På bänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna kan tröjorna vikas i bra arbetshöjd.

Parkering och förvaring

I förrådet kan sommarmöbler och pulkor turas om att ha sin plats utifrån säsongens behov. Du har en carport för bilen.

Hemfakta

Bostad
309C
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
158 m²
Tomt
494 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben