Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Plats för familjen med möjlighet till fyra sovrum

I ditt familjevänliga kvarter i Ältadalen finns gemensamma ytor där det är enkelt att träffa grannarna. Hemma har du ett smart planerat hus med gott om plats för umgänge och lugn och ro.

Från det öppna entréplanet med sociala ytor leder trappan upp till övervåningen. Här väntar tre rymliga sovrum, en klädkammare och ett allrum. Önskas ett fjärde sovrum eller ett arbetsrum kan en vägg ge ett till rum att stänga om sig, samtidigt som det fortfarande finns plats kvar i allrummet. På husets baksida förstoras hemmet med en träaltan och en egen gräsmatta som även sträcker sig längst med ena långsidan och till den välkomnande framsidan.

Entré

I ditt nya hus tar du emot familj och vänner i en öppen och ljus entré. På krokar i entrén kan gästerna hänga av sig jackorna, och mer förvaring finns i städskåpet och i garderoben under trappan.

Vardagsrum och kök

Här kan du duka upp kvällen middag vid matplatsen i köket eller vid vardagsrummets matbord. Den öppna planlösningen gör att du kan vara med i samtalet när du fixar med det sista inför middagen. I köket hjälper vitvarorna till med låg energiåtgång för miljöns och plånbokens bästa.

Uteplats

Dörren mellan vardagsrummet och altanen minskar gränsen mellan inomhus och utomhus. Gräsmattan ger plats för trivsamma odlingar och lek och bus. Gräsmattan sträcker når över tre av husets sidor och ger gott om gröna ytor på hemmaplan.

Sovrum 1

När du kommer upp till övervåningen finns det största sovrummet rakt fram. Den breda sängen kan få sällskap av en bekväm fåtölj, och i garderobsväggen finns plats för säsongens kläder. Här ser du ut över uteplatsen på baksidan när du drar upp rullgardinen.

Klädkammare och allrum

I klädkammaren på övervåningen finns plats för sådant som inte behövs just nu. En extravägg kan förvandla övervåningens allrum till ett fjärde sovrum.

Sovrum 2 och 3

Trivsamt placerade bredvid varandra finns här de två mindre sovrummen. Rummen har gott om ljusinsläpp och plats för säng och skrivbord vid sidan av mysiga lekhörnor.

Badrum

I badrummet finns badkaret och plats för krämer och tandborstar i den smidiga kommoden. Handdukstorken och den vattenburna golvvärmen ger extra komfort.

Tvättstuga och gästtoalett

Gästtoalettens helkaklade väggar och klinkergolvet delar design med övervåningens badrum. Vägg i vägg med gästtoaletten finns familjens tvättstuga. När tvättkorgen är full är det här platsen att gå till. På bänken ovanför tvätt- och torkmaskinerna kan tröjorna vikas i bra arbetshöjd.

Parkering och förvaring

I förrådet kan sommarmöbler och pulkor turas om att ha sin plats utifrån säsongens behov. Du har en carport för bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben