Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

306C, 5 Rum, 158 m²

Med city inom räckhåll och stor trädgård

I Ältadalen bor du lummigt och familjevänligt nära skolor och service samtidigt som du har storstaden inom räckhåll. T-centralen och Stockholms urbana utbud når du på 30 minuter.

Strax utanför storstaden väntar ditt nya naturnära kvarter med trivsam småstadskänsla. Du har promenadavstånd till matbutik och skolor och det är enkelt att bredda utbudet i Tyresö eller i Stockholms city. Hemma har du ett smart planerat hem med två våningar och egen uteplats med altan och gräsmatta. Din gräsmatta breder ut sig längst tre av husets sidor och ger en generös trädgård för lek och odling.

Entré

Här kliver du in i en ljus och öppen entré. Här finns plats för ytterkläder till höger, och när det är dags för städdag finns utrustningen redo i städskåpet. Mer förvaring finns i garderoben under trappan.

Vardagsrum och kök

Familjens kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in ljuset från två håll när du grejar i köket. Matvaror och bunkar slipper trängas och här ryms flera kockar som hjälps åt. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång i ditt stilrent utformade kök. Plats att sitta om umgås finns både i vardagsrummet och vid kökets matplats.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på din nya altan. Här väntar plats för utemöbler och trivsam grönska. Gräsmattan når över tre av husets sidor och ger gott om utrymme för kullerbyttor och kubb, och även för de gröna fingrarna.

Sovrum 1

Det största sovrummet på fjorton kvadratmeter ger rum åt den bredare sängen och sängborden där kaffekoppen kan husera under lediga morgnar. Garderobsväggen ger plats åt träningsbyxor och finkläder. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och skapar stilrena ytor där det är enkelt att sätta sin egen prägel.

Klädkammare och allrum

Mittemot badrummet finns övervåningens klädkammare. Den smarta förvaringsinredningen hjälper till med ordning och reda. På övervåningen finns även ett allrum där en till soffhörna kan skapa en mysig plats för spelkvällen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum väntar vid övervåningens andra sida. Rummen är ljusa och lättmöblerade och passar som barnrum.

Badrum

Övervåningens badrum har helkaklade väggar och ett klinkergolv som delar entrévåningens golvvärme. Efter badet torkar handduken på handdukstorken, och plåster och tandborstar får rum i kommoden.

Tvättstuga och gästtoalett

Med ett duschrum på entrévåningen behöver du inte oroa dig för köbildning om du vill ta ett lugnt bad i badrummet. Duschrummet har samma stilrena och lättskötta utformning som badrummet. Vägg i vägg med gästtoaletten finns tvättstugan med separat entré. Under den praktiska arbetsbänken gör maskinerna tvätten ren och torr på energieffektivt manér.

Parkering och förvaring

Bilen kan få sin plats på den egna uppfarten med carport och i förrådet finns bra utrymme för utomhuspryttlarna.

Hemfakta

Bostad
306C
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
158 m²
Tomt
666 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben