Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Med city inom räckhåll och stor trädgård

I Ältadalen bor du lummigt och familjevänligt nära skolor och service samtidigt som du har storstaden inom räckhåll. T-centralen och Stockholms urbana utbud når du på 30 minuter.

Strax utanför storstaden väntar ditt nya naturnära kvarter med trivsam småstadskänsla. Du har promenadavstånd till matbutik och skolor och det är enkelt att bredda utbudet i Tyresö eller i Stockholms city. Hemma har du ett smart planerat hem med två våningar och egen uteplats med altan och gräsmatta. Din gräsmatta breder ut sig längst tre av husets sidor och ger en generös trädgård för lek och odling.

Entré

Här kliver du in i en ljus och öppen entré. Här finns plats för ytterkläder till höger, och när det är dags för städdag finns utrustningen redo i städskåpet. Mer förvaring finns i garderoben under trappan.

Vardagsrum och kök

Familjens kök och vardagsrum möts i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in ljuset från två håll när du grejar i köket. Matvaror och bunkar slipper trängas och här ryms flera kockar som hjälps åt. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet med låg energiåtgång i ditt stilrent utformade kök. Plats att sitta om umgås finns både i vardagsrummet och vid kökets matplats.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på din nya altan. Här väntar plats för utemöbler och trivsam grönska. Gräsmattan når över tre av husets sidor och ger gott om utrymme för kullerbyttor och kubb, och även för de gröna fingrarna.

Sovrum 1

Det största sovrummet på fjorton kvadratmeter ger rum åt den bredare sängen och sängborden där kaffekoppen kan husera under lediga morgnar. Garderobsväggen ger plats åt träningsbyxor och finkläder. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och skapar stilrena ytor där det är enkelt att sätta sin egen prägel.

Klädkammare och allrum

Mittemot badrummet finns övervåningens klädkammare. Den smarta förvaringsinredningen hjälper till med ordning och reda. På övervåningen finns även ett allrum där en till soffhörna kan skapa en mysig plats för spelkvällen.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum väntar vid övervåningens andra sida. Rummen är ljusa och lättmöblerade och passar som barnrum.

Badrum

Övervåningens badrum har helkaklade väggar och ett klinkergolv som delar entrévåningens golvvärme. Efter badet torkar handduken på handdukstorken, och plåster och tandborstar får rum i kommoden.

Tvättstuga och gästtoalett

Med ett duschrum på entrévåningen behöver du inte oroa dig för köbildning om du vill ta ett lugnt bad i badrummet. Duschrummet har samma stilrena och lättskötta utformning som badrummet. Vägg i vägg med gästtoaletten finns tvättstugan med separat entré. Under den praktiska arbetsbänken gör maskinerna tvätten ren och torr på energieffektivt manér.

Parkering och förvaring

Bilen kan få sin plats på den egna uppfarten med carport och i förrådet finns bra utrymme för utomhuspryttlarna.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt och lekfullt kvarter. Här bor barnen i en trygg uppväxtmiljö med lugna gator och fantasieggande skogar. Du bor nära skolan så barnen själva kan gå hem och i grannskapet finns det alltid en lekkompis. Vardagen i Vitboken präglas av barn som springer mellan husen och har dansföreställningar eller spelar fotboll. Bjud över grannen på kaffe och låt barnen leka eller anordna en grillkväll, det finns alltid någonting att hitta på.

 • USP Green solutions Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  När du bor i Vitboken i Ältadalen får du ett Svanenmärkt hus med hög miljövänlig standard. Du sparar pengar genom energisnåla lösningar och bra innemiljöer, samtidigt som du är snäll mot jorden. Du får dessutom miljövänliga materialval och en hög bostadskvalitet, ett hem för hela livet.

 • USP Schools and preschools Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  I Älta finns skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Närmast ligger Sigfridsborgsskolan, som inte ligger mer än några 100 meter bort från ditt nya hem. Skolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn. Gymnasium hittar du en snabb busstur bort.

 • USP Local services Vitboken i Ältadalen - Äganderätter

  Dina vardagsinköp sköter du smidigt i Älta Centrum med bland annat mataffär och apotek. Från ditt nya grannskap har du också nära till Tyresö Centrum, som du når med bil eller via cykelvägen genom skogen. Här finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben