Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hemtrevligt och praktiskt hus i Älta

Från en av kvarterets lokalgator når du entrén till ditt nya hus. Framsidans välkomnande gräsplätt har sällskap av en större gräsmatta på baksidan och du har ett trädäck för utomhusmiddagarna.

Här bor du i ett familjevänligt kvarter där det är enkelt att träffa grannarna på de gemensamma ytorna och i aktivitetsparken ett stenkast bort. I ditt nya hus följs ett öppet och socialt entréplan av en övervåning med tre sovrum för lugn och ro. Våningarna knyts ihop med en vitmålad furutrappa och på båda våningarna breder en vacker ekparkett ut sig. Du har golvvärme på hela entrévåningen och i övervåningens badrum.

Entré

Klinkergolvet med vattenburen golvvärme ger ett varmt välkomnande för frusna fötter. Golvvärmen återfinns på hela entréplanet och i badrummet en trappa upp. Garderoben ger bra förvaring och ett par steg in i hallen går trappan till övervåningen.

Vardagsrum och kök

I ditt nya hus utgör de öppna ytorna för kök och vardagsrum större delen av entréplanet. Här finns plats för matlagning, avkoppling och lek. Maten lagas på klimatsmart manér med energieffektiva vitvaror, och de generösa bänkytorna ger gott om plats för flera kockar. Den stilrena ekparketten och de många fönstren bidrar till en ljus och luftig miljö.

Tomt och uteplats

Familjens nya hem ger även plats för umgänge utomhus med egna utemiljöer. På altanen kan bordet dukas för vardag och fest, och på gräsmattan finns platts för kullerbyttor och krocket. På den lilla gräsmattan på framsidan finns plats för en välkomnande rabatt.

Sovrum 1

När du vill dra dig undan från de sociala ytorna väntar ditt nya sovrum på övervåningen. Här ryms den större sängen och sängborden där du kan stapla böckerna som väntar på att läsas. Ljuset får du in från fönstret med utsikt över baksidans uteplats.

Allrum och klädkammare

Även på övervåningen finns plats att umgås utanför sovrummen. Här ryms soffan för högläsning eller kortspel. Allrummet kan även göras om till ett fjärde sovrum eller arbetsrum. Med en klädkammare finns här även gott om plats för familjens kläder.

Sovrum 2 och 3

I de två mindre sovrummen finns gott om plats för möblering utefter önskemål och behov. Här finns utrymme för kojbyggen och legovärldar.

Badrum och gästtoalett

I badrum och gästtoalett ger helkaklade ljusa väggar en stilren känsla, och klinkergolvets golvvärme är skönt att sätta fötterna på efter en dusch eller ett bad. Handduken torkar snabbt på handdukstorken.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga är försedd med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Ovanpå har du en praktisk arbetsbänk och en rostfri ho. På bänken kan du smidigt vika och sortera tvätten innan den ska stuvas in i rätt garderober och lådor en trappa upp. Tvättstugan har dörr mot köket och en separat entré.

Parkering och förvaring

I anslutning till hemmets entré kan du parkera bilen i carporten till höger. Framåt hösten kan du stuva undan utemöblerna i det separata förrådet som ligger vid sidan av huset.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben