Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära boende en halvtimme från stan

Här i Älta har du mycket att välja på när du vill ut i naturen. Hemma i kvarteret finns familjevänlig lummighet, och i huset har du två stilrent utformade våningar att landa på.

Packa väskan för en utflyktsdag vid Hellasgården, eller avsluta den snabba joggingturen med ett kort pass på aktivitetsparkens utomhusgym. Dina nya omgivningar har mycket att erbjuda när det gäller naturupplevelser, och du har nära till skolor och service. Hemma finns plats för familjen att umgås på när fredagsmys, matlagning eller vardagspyssel står på schemat. Stockholms urbana utbud når du på en halvtimme.

Entré

Från husets framsida kliver du in i ditt nya hem och här möts du av den öppna känslan direkt innanför dörren. Med en rymlig garderob är det enkelt att trolla bort ytterkläder och skapa ordning och reda. Här finns utrymme för möblering för mer förvaring, upphängning eller en sittplats.

Vardagsrum och kök

Hemmets öppna entréplan ger stora ytor för familjen att umgås på. I köket tillagar du middagen samtidigt som du har uppsikt över aktiviteten i trädgården. Med dina energieffektiva vitvaror gör du både miljön och plånboken en tjänst.

Tomt och uteplats

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på ditt rymliga trädäck. Här finns generösa ytor för matmöblemang och bekväma solstolar. Solstolarna kommer väl till pass med uteplatsens söderläge. Gräsmattan bjuder in till lek och hemmaodling.

Sovrum 1

På övervåningen finns hemmets tre sovrum, där det största mäter tretton kvadratmeter. Här får du plats med dubbelsängen och sängbord där du kan ställa frukostbrickan de lata morgnarna. Gott om plats för förvaring ges i garderobsväggen.

Klädkammare och allrum

Klädkammaren sväljer lådor och pryttlar som inte behövs just nu. Lådan med pynt och maskeradkläderna har här en självklar plats. Här finns även plats för familjens klädförvaring. Allrummet ger plats för umgänge även på övervåningen. Här finns rum för en till soffhörna. Med en praktisk bäddsoffa kan långväga gäster enkelt stanna över natten.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen vetter mot var sitt håll. Ljusa väggar och fönster bidrar till att rummen enkelt kan omvandlas mellan barnrum, lekrum eller arbetsrum.

Badrum och gästtoalett

Med ett badrum på övervåningen och en gästtoalett med dusch i anslutning till entrén minskas risken för långa köer och sura miner. Båda rummen är stilrena och lättskötta med ett klinkergolv och ljust kakel som sträcker sig från golv till tak. Kalla fötter uppskattar den vattenburna golvvärmen som finns i båda rummen och på hela entrévåningen.

Tvättstuga

Din nya tvättstuga har en egen entré och är utrustad med energieffektiva tvätt- och torkmaskiner. Med ett rymligt städskåp är det här rummet som både tvätt och städning utgår ifrån. På arbetsbänken sorterar och viker du familjens tvätt innan den hamnar i rätt lådor och skåp.

Parkering och förvaring

Invid husets ena långsida finns carporten där bilen kan stå, och alldeles bakom finns förrådet med dörr mot altanen. När vintern kommer stuvar du behändigt undan sommarmöbler och kubbspel här.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben