Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Bo med småstadskänsla nära storstan

I Ältadalen bor du i ett familjevänligt kvarter med natur, matbutik och skolor i närområdet. I Tyresö centrum finns fler butiker, och när du vill bredda utbudet finns Stockholm en halvtimme bort.

Här kan du leva småstadslivet samtidigt som du jobbar inne i centrala Stockholm. När lediga dagar väntar finns mycket att se och göra i den närliggande naturen. Nackareservat, Hellasgården och aktivitetsparken ger ett brett utbud för alla smaker. Hemma har du en uteplats med altan och gräsmatta att njuta av. Förrådet i trädgården ger praktisk förvaring, och inne i huset väntar rymliga ytor och smarta lösningar.

Entré och hall

I din nya entré kliver du in på ett uppvärmt klinkergolv i ett rum med plats för hatthylla och skoställ där säsongens ytterkläder husera. Mer förvaring finns till höger i den rymliga klädkammaren. När det är dags för städdag finns dammsugaren redo i klädkammarens städskåp.

Kök och vardagsrum

Familjens kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in ljuset från två håll när du pysslar i köket. Matvaror och kökstillbehör får gott om plats och bänkytan rymmer flera kockar som hjälps åt. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet på energieffektivt vis i ditt stilrent utformade kök. Plats att sitta om umgås finns det både i vardagsrummet och vid matplatsen vid köket.

Sovrum 1

En trappa upp väntar sovrummen. Det största på tretton kvadratmeter ger plats åt dubbelsängen och sängborden där kaffekoppen kan samsas med den väntande tidningen under lediga morgnar. Garderobsväggen ger plats åt fritidskläder och festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum väntar vid övervåningens andra sida. Rummen är ljusa och lättmöblerade och passar perfekt som barnrum. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och skapar stilrena ytor där det är enkelt att sätta sin egen prägel.

Allrum och klädkammare

Mittemot badrummet ger klädkammaren plats åt sådant som inte behövs just nu. Den smarta förvaringsinredningen hjälper till med ordning och reda i familjens två klädkammare. På övervåningen finns även ett allrum där en till soffhörna kan skapa en mysig plats för spelkvällen.

Badrum

Övervåningens badrum har ljust kaklade väggar och klinkergolv som delar entrévåningens golvvärme. Efter badet torkar handduken på handdukstorken, och krämer och tandborstar får rum i kommoden.

Tvätt- och duschrum

Med ett duschrum på entrévåningen behöver du inte oroa dig för köbildning om du vill ta ett avkopplande bad i badrummet. Duschrummet har samma stilrena och lättskötta utformning som badrummet, och här finns även tvätt- och torkmaskinerna placerade. Under den praktiska arbetsbänken gör de tvätten ren och torr på energieffektivt vis.

Utemiljö

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på baksidans trädäck. Här väntar plats för utemöbler och trivsam grönska. Gräsmattan ger plats för kullerbyttor och krocket, och även för de gröna fingrarna. Bilen parkerar du på gatans parkeringsplats.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben