Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

210-D, 5 Rum, 123 m²

Bo med småstadskänsla nära storstan

I Ältadalen bor du i ett familjevänligt kvarter med natur, matbutik och skolor i närområdet. I Tyresö centrum finns fler butiker, och när du vill bredda utbudet finns Stockholm en halvtimme bort.

Här kan du leva småstadslivet samtidigt som du jobbar inne i centrala Stockholm. När lediga dagar väntar finns mycket att se och göra i den närliggande naturen. Nackareservat, Hellasgården och aktivitetsparken ger ett brett utbud för alla smaker. Hemma har du en uteplats med altan och gräsmatta att njuta av. Förrådet i trädgården ger praktisk förvaring, och inne i huset väntar rymliga ytor och smarta lösningar.

Entré och hall

I din nya entré kliver du in på ett uppvärmt klinkergolv i ett rum med plats för hatthylla och skoställ där säsongens ytterkläder husera. Mer förvaring finns till höger i den rymliga klädkammaren. När det är dags för städdag finns dammsugaren redo i klädkammarens städskåp.

Kök och vardagsrum

Familjens kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in ljuset från två håll när du pysslar i köket. Matvaror och kökstillbehör får gott om plats och bänkytan rymmer flera kockar som hjälps åt. Den integrerade diskmaskinen och de andra vitvarorna gör jobbet på energieffektivt vis i ditt stilrent utformade kök. Plats att sitta om umgås finns det både i vardagsrummet och vid matplatsen vid köket.

Sovrum 1

En trappa upp väntar sovrummen. Det största på tretton kvadratmeter ger plats åt dubbelsängen och sängborden där kaffekoppen kan samsas med den väntande tidningen under lediga morgnar. Garderobsväggen ger plats åt fritidskläder och festblåsor.

Sovrum 2 och 3

Två mindre sovrum väntar vid övervåningens andra sida. Rummen är ljusa och lättmöblerade och passar perfekt som barnrum. Hemmets ekparkett når in i alla sovrum och skapar stilrena ytor där det är enkelt att sätta sin egen prägel.

Allrum och klädkammare

Mittemot badrummet ger klädkammaren plats åt sådant som inte behövs just nu. Den smarta förvaringsinredningen hjälper till med ordning och reda i familjens två klädkammare. På övervåningen finns även ett allrum där en till soffhörna kan skapa en mysig plats för spelkvällen.

Badrum

Övervåningens badrum har ljust kaklade väggar och klinkergolv som delar entrévåningens golvvärme. Efter badet torkar handduken på handdukstorken, och krämer och tandborstar får rum i kommoden.

Tvätt- och duschrum

Med ett duschrum på entrévåningen behöver du inte oroa dig för köbildning om du vill ta ett avkopplande bad i badrummet. Duschrummet har samma stilrena och lättskötta utformning som badrummet, och här finns även tvätt- och torkmaskinerna placerade. Under den praktiska arbetsbänken gör de tvätten ren och torr på energieffektivt vis.

Utemiljö

Från vardagsrummet kliver du direkt ut på baksidans trädäck. Här väntar plats för utemöbler och trivsam grönska. Gräsmattan ger plats för kullerbyttor och krocket, och även för de gröna fingrarna. Bilen parkerar du på gatans parkeringsplats.

Hemfakta

Bostad
210-D
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
210 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben