Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

203-A, 5 Rum, 121 m²

Njut av en stor trädgård i lummigt kvarter

När du har en egen gräsmatta som breder ut sig finns gott om plats för kubbspel och kurragömma. För de gröna trädgårdsfingrarna finns även härlig yta för kreativa och hemtrevliga odlingar.

Här bor du i ett trivsamt och familjevänligt kvarter där ditt gavelläge ger extra plats åt gräsmattan. I Ältadalen har du nära till butiker och service, och det finns flera skolor inom räckhåll. Hemma bor du på två smart planerade våningsplan med plats för umgänge och egentid. I ditt Svanenmärkta hem ger stilrena och hållbara material en bra och slitstark grund för den personliga smaken.

Entré och hall

I entrén välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv där leriga fotspår är enkla att städa bort. Här finns gott om plats för säsongens ytterkläder i alla storlekar. Ett par steg in finns trappan som leder till övervåningen.

Kök och vardagsrum

Det öppna vardagsrummet och matplatsen rymmer möblemang för trötta hemmakvällar och ambitiösa middagsbjudningar. Picknickmaten till utflykten och kvällens middag svänger du ihop i det klimatsmarta köket i stilfull design. När vädret tillåter kan ni hjälpas åt att bära ut tallrikar och karotter till matplatsen på altanen som nås via vardagsrummet.

Sovrum 1

En trappa upp finns familjens största sovrum. Här har du generösa ljusinsläpp från fönstren som vetter mor uteplatsen, och i rummets garderober kan du sortera kläder efter färg och funktion. Rummet ligger bekvämt i nära anslutning till badrum och de andra sovrummen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen delar resten av husets ljusa ekparkett. Här passar en möblering för vila och lek utmärkt. När barnen är utflugna kan detta bli gästrum och arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Övervåningens gemensamma utrymme ger mer plats för familjen att umgås på. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg och på så sätt skapa ett rum till. Den gemensamma klädkammaren hjälper dig att hålla ordning med en smart förvaringsinredning från Elfa. Med en rymlig klädkammare kan du enkelt få undan allt det där som inte används just nu.

Badrum och gästtoalett

Här har du möjlighet att välja mellan en snabb dusch och ett avkopplande bad. Familjens badrum på övervåningen kompletteras med en gästtoalett med dusch på entréplan. Den stilrena designen är rogivande för ögat och golvvärmen ger en skön värme underifrån.

Tvättstuga

Din tvättstuga är utrustad med tvättmaskin och torktumlare som med låg energiåtgång hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppskick. När maskinerna har gjort sitt viker du tvätten på den ovanliggande arbetsbänken i skön höjd. Entréplanets golvvärme gör dig sällskap även här.

Framsidan och parkering

Framsidan av ditt nya hus pryds av en liten gräsmatta och här når du både entrédörren och den separata ingången till tvättstugan. Bilen kan du parkera i carporten bredvid huset.

Hemfakta

Bostad
203-A
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
418 m²
I grannskapet

Lekplats

Grönområde i närheten

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben