Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

203-A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Njut av en stor trädgård i lummigt kvarter

När du har en egen gräsmatta som breder ut sig finns gott om plats för kubbspel och kurragömma. För de gröna trädgårdsfingrarna finns även härlig yta för kreativa och hemtrevliga odlingar.

Här bor du i ett trivsamt och familjevänligt kvarter där ditt gavelläge ger extra plats åt gräsmattan. I Ältadalen har du nära till butiker och service, och det finns flera skolor inom räckhåll. Hemma bor du på två smart planerade våningsplan med plats för umgänge och egentid. I ditt Svanenmärkta hem ger stilrena och hållbara material en bra och slitstark grund för den personliga smaken.

Entré och hall

I entrén välkomnas du av ett praktiskt klinkergolv där leriga fotspår är enkla att städa bort. Här finns gott om plats för säsongens ytterkläder i alla storlekar. Ett par steg in finns trappan som leder till övervåningen.

Kök och vardagsrum

Det öppna vardagsrummet och matplatsen rymmer möblemang för trötta hemmakvällar och ambitiösa middagsbjudningar. Picknickmaten till utflykten och kvällens middag svänger du ihop i det klimatsmarta köket i stilfull design. När vädret tillåter kan ni hjälpas åt att bära ut tallrikar och karotter till matplatsen på altanen som nås via vardagsrummet.

Sovrum 1

En trappa upp finns familjens största sovrum. Här har du generösa ljusinsläpp från fönstren som vetter mor uteplatsen, och i rummets garderober kan du sortera kläder efter färg och funktion. Rummet ligger bekvämt i nära anslutning till badrum och de andra sovrummen.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen delar resten av husets ljusa ekparkett. Här passar en möblering för vila och lek utmärkt. När barnen är utflugna kan detta bli gästrum och arbetsrum.

Allrum och klädkammare

Övervåningens gemensamma utrymme ger mer plats för familjen att umgås på. Här finns även möjlighet att sätta upp en vägg och på så sätt skapa ett rum till. Den gemensamma klädkammaren hjälper dig att hålla ordning med en smart förvaringsinredning från Elfa. Med en rymlig klädkammare kan du enkelt få undan allt det där som inte används just nu.

Badrum och gästtoalett

Här har du möjlighet att välja mellan en snabb dusch och ett avkopplande bad. Familjens badrum på övervåningen kompletteras med en gästtoalett med dusch på entréplan. Den stilrena designen är rogivande för ögat och golvvärmen ger en skön värme underifrån.

Tvättstuga

Din tvättstuga är utrustad med tvättmaskin och torktumlare som med låg energiåtgång hjälper dig att hålla kläder och lakan i toppskick. När maskinerna har gjort sitt viker du tvätten på den ovanliggande arbetsbänken i skön höjd. Entréplanets golvvärme gör dig sällskap även här.

Framsidan och parkering

Framsidan av ditt nya hus pryds av en liten gräsmatta och här når du både entrédörren och den separata ingången till tvättstugan. Bilen kan du parkera i carporten bredvid huset.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben