Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära hem med smarta lösningar

I ditt nya område finns mycket nytt att upptäcka, oavsett om det är träning, vila eller lek som gäller. Du bor nära butiker och skolor i naturrika Älta, och hemma väntar 121 välplanerade kvadratmeter.

Ditt nya hus ligger trivsamt vänt mot en av kvarterets lummiga innergårdar. Gården blir som en förlängning av gräsmattan som tar vid efter baksidans trädäck. Hemma har du stilrena och slitstarka ytor och energieffektiva lösningar. Här har du en tvättstuga med egen ingång, vattenburen golvvärme och en smart planering mellan de två planen.

Entré och hall

Innanför dörren till ditt nya hem möts du av ett klinkergolv och entréplanets golvvärme. Garderoben i hörnet ger uppskattad förvaring åt familjens jackor och skor. I din rymliga entré kan du inreda med hatthylla, skoställ och kanske en sittbänk för trötta ben. Ett par steg in går trappan upp till familjens övervåning.

Kök och vardagsrum

På det sociala entréplanet finns utrymme för matlagning och umgänge. Veckans måltider tillagas i ditt stilrena kök som är utrustat med energieffektiva vitvaror. Här finns dörren till den soliga uteplatsen, och genom fönstren i samma läge får rummet in generöst med ljus. Här får många plats runt matbordet, och golvytan ger gott om plats för lek.

Uteplats

Vi vardagsrummet kommer du ut på uteplatsens trädäck. Här ryms utemöbler för både lata stunder och härliga grillaftnar i solen som dröjer sig kvar hela vägen fram till kvällen. Gräsmattan bjuder in till lek och äventyr på nära håll. Ett stenkast bort finns dessutom gården där grannbarnen blir barnens lekkamrater.

Sovrum 1

Övervåningens stora sovrum har en praktisk garderobsvägg som rymmer allt från skidkläder till festblåsor. Här kan du möblera med dubbelsäng och sängbord. Ljuset kommer in från fönstren med utsikt över baksidans uteplats.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen ligger i varsin ände av övervåningen med fönster som vetter åt varsitt håll. Här finns plats för säng och skrivbord, och i ett av rummen finns en smidig hörngarderob installerad.

Allrum och klädkammare

Allrummet på övervåningen är en fortsättning på de öppna sociala ytorna en trappa ner med generösa ytor för möblering. Det finns även möjlighet att göra om allrummet till ett fjärde sovrum. I anslutning till allrummet finns även familjens klädkammare. Med smarta förvaringslösningar finns här gott om plats för förvaring.

Badrum och gästtoalett

Med både badrum och gästtoalett med praktisk hörndusch minimerar ni risken för köbildning under mornarnas bestyr. Båda rummen är stilrent inredda med klinkergolv och ljust kaklade väggar. Vattenburen golvvärme och handdukstork är välkomna detaljer.

Tvättstuga

Hemmets tvättstuga når du både via köket och via en separat entré. Tvättmaskinen och torktumlaren är energieffektiva och praktiskt placerade under en generös arbetsbänk med rostfri ho. Med en ergonomisk arbetsbänk och golvvärme under fötterna går sorteringen av familjens rena strumpor som en dans.

Parkering och förvaring

Framför ditt nya hus kan trivsamma planteringar växa. Du har även en egen uppfart med carport där du enkelt kan parkera bilen. I anslutning till trädäcket finns ett praktiskt förråd för trädgårdsspadar och fotbollar.

Bilder
Området
  • Ett familjevänligt grannskap

    Välkommen hem till ett grannskap att växa i. I Älta har du inte långt till stan, samtidigt som du bor lugnt, tryggt och naturnära. I området möts du ständigt av barn som leker affär, åker på sparkcyklar, dansar eller spelar fotboll i gräset. Här är det enkelt att finna nya bekantskaper. Den mysiga gemensamma innergården med fruktträd, lekstuga och sandlåda uppmuntrar till lek för barnen och avkoppling för de vuxna.

  • Hållbara lösningar

    Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Detta innebär att du får energisnåla lösningar, miljövänliga materialval, hög bostadskvalitet och trivsamma innemiljöer. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial.

  • Service i området

    Trötta vardagar sköter du smidigt inköpen i Älta Centrum som du når på en snabb cykeltur. Här finns mataffär och apotek. När det är dags för lite större inköp finns Tyresö Centrum en kort biltur bort. Hit kan du även ta dig med cykel genom skogen. I Tyresö centrum finns all möjlig service, såsom butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Sickla handelsområde och Nacka Forum ligger även på bekvämt bilavstånd.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben