Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Spatiöst och avskilt hem i naturnära läge

Här bor du på gångavstånd från helgernas utflykter. Du har stora gräsmattor för picknickar och sjöar för badäventyr. Ditt nya hem på 159 kvadratmeter är rymligt och välplanerat med förvaring och egen

Du bor längst ut på huslängan med en avskild uteplats med altan och gräsmatta. Det ger möjligheter till lugn ensamtid samtidigt som du enkelt kan bjuda hem vännerna eller bjuda över grannarna på grillkväll. I ditt stora kök med snygg och spatiös förvaring tillagar familjen middagen tillsammans och i det öppna vardagsrummet kan du duka upp långbordet. I trivsamma Ältadalen kan hela familjen hitta hem.

Hall

I din nya entré möts du av lättstädat klinkergolv med vattenburen golvvärme som sprider sig över hela nedervåningen. Längre in i hallkorridoren har du snyggt dold garderob under trappan som leder upp till övervåningen.

Duschrum och tvättstuga

Med duschrum på nedervåningen och badrum på övervåningen slipper familjen köa på morgonen. Duschrummet har hörndusch och extratoalett med förvaring i spegel- och underskåp. Din tvättstuga når du från både vardagsrummet och den egna groventrén. Här finns energisnål tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkskiva där klädvikningen snabbt blir avklarad. Tvättstugan och duschrummet har ljusa kakelväggar och klinkergolv.

Kök och vardagsrum

Dina sociala ytor i kök och vardagsrum har öppen planlösning och två utmärkta utrymmen för matbordet. I köket njuter du av generösa ytor och smakfull design från Marbodal. Här blir matlagningen en fröjd och när du har middagsrester förvaras de i frysen i full höjd. Vardagsrummet har flertalet stora fönster som släpper in ljus till slappa dagar i soffan. Du får plats med både soffgrupp och fåtöljer.

Uteplats

På husets baksida med utgång från vardagsrummet finner du din uteplats. Du har en vacker altan i trädesign och en stor gräsmatta för fartfyllda lekar och lugna soldagar. På altanen har du förmiddagssol vilket gör det till en utmärkt plats att avnjuta en helgfrukost. Utsikten är över skog och natur.

Allrum

När du smiter in igen kan du gå upp på övervåningen och ta det lugn i allrummet. Här finns plast för soffgrupp och TV likt ett extra vardagsrum. Du kan dessutom inreda med bäddsoffa eller säng och skapa ett extra sovrum.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger precis intill allrummet. Här har du 14 kvadratmeter till ditt förfogande vilket ger gott om plats för föräldrarnas dubbelsäng eller barnens enkelsängar. Du har en skjutdörrsgarderob från Elfa som sträcker sig över rummets kortsida.

Badrum

Badrummet är inrett som duschrummet, med ljusa helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Eftersom rummet ligger på övervåningen är det enkelt att finna avskildhet och lugn inför långbadet. Med handdukstork och förvaring i underskåp- och spegelskåp.

Klädkammare

Familjens gemensamma klädkammare ligger centralt placerad på övervåningen. Här kan barnen trycka in leksaker och urvuxna kläder samtidigt som du har plats för skjortorna och kostymen.

Sovrum 2 och 3

Längre in på övervåningen finner du ytterligare två sovrum. De har båda fönster mot husets framsida vilket ger trivsam kvällssol. Här kan du inreda barnkammaren eller gästrummet med säng, skrivbord och byrålåda.

Carport

För familjen med bil finns carport med tak på husets framsida. När du väntar gäster finns ytterligare bildutrymme på uppfarten. Här finns dessutom en liten gräsmatta där du kan ställa utebordet och njuta av kvällssolen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla tillsammans på baksidan.

 • USP Special feature Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är god och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får helt egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Avenboken i Ältadalen - Äganderätter

  Alla hus i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljömässig standard. Även exteriört kommer miljön att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det bidrar till att skapa en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor.

 • Innergården

  Vi vet att livet med småbarn ofta betyder att man spenderar mycket tid intill bostaden. Då kan det vara skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär under mörka kvällar och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat men också socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ligger fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

 • Stort utbud av skolor och förskolor i Älta

  I Älta finns en rad skolor och förskolor. Absolut närmast är Sigfridsborgsskolan som inte ligger mer än några 100 meter bort från de planerade husen. Sigfridsborgsskolan tar emot 450 elever från förskoleklass till skolår 6. Här finns också en förskola med plats för 160 barn.

 • Nära Älta Centrum, Tyresö Centrum samt Sickla Handelsområde

  I Älta Centrum hittar du din närmsta service med bland annat mataffär och apotek. Från Ältadalen har du också nära till Tyresö Centrum, antingen med bil, eller via cykelvägen genom skogen. I Tyresö hittar du det mesta; butiker, gym, storhandel, apotek, systembolag och restauranger. Är du ute efter variation så ligger även Sickla handelsområde på bekvämt bilavstånd.

 • Bra kommunikationer samt gott om cykelvägar

  Med bil tar du dig smidigt upp på väg 229 mot Nynäsvägen och sedan vidare in mot staden. Alternativt så tar du väg 260 norrut och kommer då ut vid Järla Sjö. Kollektivt tar du bussen vid Sigfridsborgsskolan till Gullmarsplan och sedan därifrån vidare med buss/tvärbana eller tunnelbana. Nacka kommun satsar på nya cykelvägar för att öka resandet med cykel. Från Ältadalen har du alltså oändliga möjligheter att röra dig från A till B med cykel, det miljömässigt bästa valet!