Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus14C, 5 Rum, 159 m²

Spatiöst och avskilt hem i naturnära läge

Här bor du på gångavstånd från helgernas utflykter. Du har stora gräsmattor för picknickar och sjöar för badäventyr. Ditt nya hem på 159 kvadratmeter är rymligt och välplanerat med förvaring och egen

Du bor längst ut på huslängan med en avskild uteplats med altan och gräsmatta. Det ger möjligheter till lugn ensamtid samtidigt som du enkelt kan bjuda hem vännerna eller bjuda över grannarna på grillkväll. I ditt stora kök med snygg och spatiös förvaring tillagar familjen middagen tillsammans och i det öppna vardagsrummet kan du duka upp långbordet. I trivsamma Ältadalen kan hela familjen hitta hem.

Hall

I din nya entré möts du av lättstädat klinkergolv med vattenburen golvvärme som sprider sig över hela nedervåningen. Längre in i hallkorridoren har du snyggt dold garderob under trappan som leder upp till övervåningen.

Duschrum och tvättstuga

Med duschrum på nedervåningen och badrum på övervåningen slipper familjen köa på morgonen. Duschrummet har hörndusch och extratoalett med förvaring i spegel- och underskåp. Din tvättstuga når du från både vardagsrummet och den egna groventrén. Här finns energisnål tvättmaskin och torktumlare samt praktisk bänkskiva där klädvikningen snabbt blir avklarad. Tvättstugan och duschrummet har ljusa kakelväggar och klinkergolv.

Kök och vardagsrum

Dina sociala ytor i kök och vardagsrum har öppen planlösning och två utmärkta utrymmen för matbordet. I köket njuter du av generösa ytor och smakfull design från Marbodal. Här blir matlagningen en fröjd och när du har middagsrester förvaras de i frysen i full höjd. Vardagsrummet har flertalet stora fönster som släpper in ljus till slappa dagar i soffan. Du får plats med både soffgrupp och fåtöljer.

Uteplats

På husets baksida med utgång från vardagsrummet finner du din uteplats. Du har en vacker altan i trädesign och en stor gräsmatta för fartfyllda lekar och lugna soldagar. På altanen har du förmiddagssol vilket gör det till en utmärkt plats att avnjuta en helgfrukost. Utsikten är över skog och natur.

Allrum

När du smiter in igen kan du gå upp på övervåningen och ta det lugn i allrummet. Här finns plast för soffgrupp och TV likt ett extra vardagsrum. Du kan dessutom inreda med bäddsoffa eller säng och skapa ett extra sovrum.

Sovrum 1

Det största sovrummet ligger precis intill allrummet. Här har du 14 kvadratmeter till ditt förfogande vilket ger gott om plats för föräldrarnas dubbelsäng eller barnens enkelsängar. Du har en skjutdörrsgarderob från Elfa som sträcker sig över rummets kortsida.

Badrum

Badrummet är inrett som duschrummet, med ljusa helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Eftersom rummet ligger på övervåningen är det enkelt att finna avskildhet och lugn inför långbadet. Med handdukstork och förvaring i underskåp- och spegelskåp.

Klädkammare

Familjens gemensamma klädkammare ligger centralt placerad på övervåningen. Här kan barnen trycka in leksaker och urvuxna kläder samtidigt som du har plats för skjortorna och kostymen.

Sovrum 2 och 3

Längre in på övervåningen finner du ytterligare två sovrum. De har båda fönster mot husets framsida vilket ger trivsam kvällssol. Här kan du inreda barnkammaren eller gästrummet med säng, skrivbord och byrålåda.

Carport

För familjen med bil finns carport med tak på husets framsida. När du väntar gäster finns ytterligare bildutrymme på uppfarten. Här finns dessutom en liten gräsmatta där du kan ställa utebordet och njuta av kvällssolen.

Hemfakta

Bostad
Hus14C
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
159 m²
Tomt
476 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter