Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Till Salu

Ältadalen Äganderätt

Säljstart: Fler äganderätter släpps maj 2017 Inflyttning: Preliminärt från sommaren 2018

Ältadalen Äganderätt i Avenboken

Svanenmärkta hus i Älta med tomter och uteplatser unikt anpassade till den kuperade miljön. Barnvänligt och tryggt område nära natur och skola samt cykelavstånd till Älta Centrum och Tyresö Centrum.

Vi planerar ett helt nytt och barnvänligt område i Älta. När området är klart kommer här finnas cirka 220 stycken bostäder i blandad småhusbebyggelse. Vi planerar att bygga villor, kedjehus och radhus i storlekar mellan 93 kvm – 159 kvm så här finns något för alla oavsett om du har en liten eller stor familj. I det här området erbjuder vi två olika upplåtelseformer – äganderätt och bostadsrätt. De hus som presenteras här är äganderätter.

Vi släpper fler hus i slutet av maj 2017

Försäljningen av våra första hus i området gick väldigt bra och vi kommer att släppa flera hus i slutet av maj Ifall du redan är VIP kund så kommer du att få all information du behöver för att boka. Ifall du inte är VIP kund så anmäl dig i formuläret nedan.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Antal bostäder
14 st
Pris
6 790 000 - 7 590 000 Kr
Storlek
141 - 159 m²

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Gör en intresseanmälan

Få löpande information via e-post. Helt kostnadsfritt!

Fakta om närområdet

30 min
från T-Centralen
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben

Välj och vraka ur våra inredningsstilar

Våra två grundstilar går att kombinera och variera för att skapa rum för din personlighet! Läs mer

Det här ingår i Tryggt Boende™

Vårt trygghetspaket innehåller försäkringar och garantier som skyddar och hjälper dig när du köper en Bonava-bostad*. Läs mer

Med fokus på hållbarhet

Framtidens boende kräver större hänsyn till miljön och bostäder som håller hög kvalitet. Läs mer