Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus 235, 5 Rum, 158 m²

Socialt hem med möjlighet till fyra sovrum

Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen, familjemiddagar men också ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor till fikastund med grannarna.

I Ältadalen möts du av en härlig småstadskänsla nära till naturen, vardagsinköp och skolor. Hemmavid hittar du rymliga rum som passar utmärkt för fester, kafferep och helgbruncher. För den träningsintresserade finns det många löparstråk men också ett tilltänkt utegym i anslutning till kvarteret. Familjens yngre medlemmar kommer också trivas bra i Ältadalens planerade aktivitetspark.

Entré och hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en stor hall med gott om utrymme för både avhängning och skoställ. Längst in till höger finns städskåpet och vidare in finns också dörrarna till gästtoalett och tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök blir hemmets sociala mittpunkt oavsett om du ska sätta på kaffebryggaren eller laga en tre-rätters middag. Vid matplatsen finns det gott om utrymme för många sittplatser och långbordet i vardagsrummet passar fint till födelsedagsmiddagen. I hemmets största rum finns det även generöst med plats för favoritsoffan och dess tillhörande fåtöljer.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på uteplatsen som blir hemmets bästa plats under sommarhalvåret. Trädäcket vetter mot skogsdungen i nordväst och blir en skön hemvist under varma dagar. Här kan du möblera med middagsbord och ha en grönskande köksodling.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum hittar du en trappa upp. Här kan du möblera med en bred dubbelsäng, byrålåda och nattduksbord. Rummets fönster vetter mot baksidan och längs en av väggarna finns en praktisk och lång skjutdörrsgarderob med tillhörande hyllor och klädstång.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns också på övervåningen. Här kan familjens minsting eller tonåring skapa sin egna frizon med säng, skrivbord och lekhörna. I båda rummen finns fönster som vetter mot hemmets framsida i sydost. Vägg i vägg med det ena sovrummet finns även familjens gemensamma klädkammare med plats till förvaring av kläder och annat smått och gott.

Allrum

Det första som du når uppför trappan är familjens nya allrum. Det stora rummet rymmer både soffgrupp och annan möblering. Detta blir den ultimata platsen för filmkvällar och familjens återkommande fredagshäng.

Badrum 1 och 2

På övervåningen finns också det stora badrummet med badkar, golvvärme och praktisk handdukstork. En trappa ner hittar du badrummet med hörndusch. Sist men inte minst hjälper båda rummen till att minska köbildningen vid morgonrutinerna.

Tvättstuga

I anslutning till hallen finns hemmets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en bra arbetsyta för sortering och vikning, och i den rostfria hon kan du även gnugga bort fläckar som de minsta råkat dra till sig.

Parkering och förråd

Några kliv utanför entrén ligger hemmets carport. Fortsätter du mot baksidan hittar du också uteförrådet som är bra till förvaring av altanens utemöbler och barnens pulkor.

Hemfakta

Bostad
Hus 235
Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Storlek
158 m²
Tomt
330 m²
I grannskapet

Grönområde i närheten

Vattennära

Lekplats

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben