Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Socialt hem med möjlighet till fyra sovrum

Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen, familjemiddagar men också ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor till fikastund med grannarna.

I Ältadalen möts du av en härlig småstadskänsla nära till naturen, vardagsinköp och skolor. Hemmavid hittar du rymliga rum som passar utmärkt för fester, kafferep och helgbruncher. För den träningsintresserade finns det många löparstråk men också ett tilltänkt utegym i anslutning till kvarteret. Familjens yngre medlemmar kommer också trivas bra i Ältadalens planerade aktivitetspark.

Entré och hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av en stor hall med gott om utrymme för både avhängning och skoställ. Längst in till höger finns städskåpet och vidare in finns också dörrarna till gästtoalett och tvättstuga.

Kök och vardagsrum

Ditt nya kök blir hemmets sociala mittpunkt oavsett om du ska sätta på kaffebryggaren eller laga en tre-rätters middag. Vid matplatsen finns det gott om utrymme för många sittplatser och långbordet i vardagsrummet passar fint till födelsedagsmiddagen. I hemmets största rum finns det även generöst med plats för favoritsoffan och dess tillhörande fåtöljer.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på uteplatsen som blir hemmets bästa plats under sommarhalvåret. Trädäcket vetter mot skogsdungen i nordväst och blir en skön hemvist under varma dagar. Här kan du möblera med middagsbord och ha en grönskande köksodling.

Sovrum 1

Hemmets största sovrum hittar du en trappa upp. Här kan du möblera med en bred dubbelsäng, byrålåda och nattduksbord. Rummets fönster vetter mot baksidan och längs en av väggarna finns en praktisk och lång skjutdörrsgarderob med tillhörande hyllor och klädstång.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen finns också på övervåningen. Här kan familjens minsting eller tonåring skapa sin egna frizon med säng, skrivbord och lekhörna. I båda rummen finns fönster som vetter mot hemmets framsida i sydost. Vägg i vägg med det ena sovrummet finns även familjens gemensamma klädkammare med plats till förvaring av kläder och annat smått och gott.

Allrum

Det första som du når uppför trappan är familjens nya allrum. Det stora rummet rymmer både soffgrupp och annan möblering. Detta blir den ultimata platsen för filmkvällar och familjens återkommande fredagshäng.

Badrum 1 och 2

På övervåningen finns också det stora badrummet med badkar, golvvärme och praktisk handdukstork. En trappa ner hittar du badrummet med hörndusch. Sist men inte minst hjälper båda rummen till att minska köbildningen vid morgonrutinerna.

Tvättstuga

I anslutning till hallen finns hemmets tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför maskinerna finns en bra arbetsyta för sortering och vikning, och i den rostfria hon kan du även gnugga bort fläckar som de minsta råkat dra till sig.

Parkering och förråd

Några kliv utanför entrén ligger hemmets carport. Fortsätter du mot baksidan hittar du också uteförrådet som är bra till förvaring av altanens utemöbler och barnens pulkor.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben