Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Ett hem för den aktiva och friluftsälskande familjen

En skogspromenad, en picknick vid Hellasgården eller kanske en svettig löptur för den träningsintresserade. Här kan hela familjen leva aktivt och saknar du storstaden tar bussen er dit på 30 minuter.

När du kliver in i familjens nya hem möts du av en öppen planlösning och stora fönster. När det är dags för stora middagar och grillkvällar har du gott om plats att duka upp middagsborden på – vare sig du vill ha fest inne eller ute. Direkt utanför väntar ett mysigt kvarter där du har nära till natur och grannar som säkert vill bjuda över till fika.

Entré och hall

Entrén ligger på hemmet framsida, härifrån kommer du in i hallen med praktiskt och vädertåligt klinkergolv. Längre in finns gott om plats för jackor och skor och direkt till höger finns nedervånings gästtoalett.

Kök och vardagsrum

I ditt nya kök finns stora förvaringsmöjligheter och matsalsdelen bjuder på ett stort fönster mot hemmets framsida i sydost. Här får du plats med ett rejält middagsbord där hela familjen kan umgås och äta många måltider. I vardagsrummet finns stora fönster med fantastiskt ljusinsläpp. Varför inte möblera med den stora soffan och den där bekväma fåtöljen. Det finns även gott om plats för middagsbordet till de stora festerna.

Uteplats

När vårt avlånga land blir varmare blir uteplatsen en förlängning av hemmets vardagsrum. Här finns plats till olika typer av möblering och två steg nedanför trädäcket finns din nya trädgård där du till exempel kan odla blommor och kryddväxter tillsammans med barnen.

Sovrum 1

En våning upp finns ditt nya sovrum, perfekt för den stora dubbelsängen och nattduksborden. Rummet har en helt egen klädkammare med gott om plats för stort och smått. Här finns också ett stort fönster mot hemmets baksida och ett mindre fönster på söderväggen.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finns också hemmets mindre sovrum med ljusinsläpp från sydost. Här ryms det lekhörnor och även flera tonårsplanscher. Utanför rummen ligger också en gemensam klädkammare som rymmer allt från vardagskläder till vinterjackor.

Allrum

Övervåningens hjärta finns precis uppför trappan. När filmsuget kryper sig på blir detta det perfekta utrymmet för fredagskvällarna. En extravägg kan smidigt omvandla allrummet till hemmets fjärde sovrum.

Badrum 1 och 2

Intill entrén finns badrummet med praktisk hörndusch. En trappa upp ligger familjens större badrum med möjlighet till långa avkopplande bad. Båda rummen är helkaklade och har skön golvvärme för kyliga dagar.

Tvättstuga

Hemmets tvättutrymme ligger vägg i vägg med gästtoaletten. Här finns en smidig groventré och ovanför maskinerna har du en bra arbetsyta för tvättvikningen. I den rostfria hon kan barnklädernas svåra fläckar gnuggas bort med kärlek.

Parkering och förråd

När det är dags att ställa undan utemöblerna finns förrådet praktiskt på baksidan. Bilen får sitt egna tak i hemmets carport.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.