Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Umgängesvänliga ytor för familj och vänner

I Ältadalen finns hemmet som passar bra för stora middagar med de kära. Välkommen till ett mysigt grannskap ett stenkast från lugna skogspromenader och svettiga löpturer. Här kan hela familjen trivas.

En generös planlösning med plats för långbord som bjuder in till fest, både inne och ute. Familjens nya hem rymmer stora umgängen samtidigt som det finns egna rum att dra sig undan till. Hemmet ger smarta förvaringslösningar, ergonomiska arbetsytor och inte minst ett Svanenmärkt hus. Utanför dörren väntar småstadsidyllen där det är enkelt att träffa grannarna eller gå ut i skogen.

Entré och hall

När du kliver in i ditt nya hem möts du av ett praktiskt klinkergolv som passar alla väder. Direkt till höger finns nedervåningens gästtoalett och vidare in finns det gott om plats för hatthyllan och skoställ.

Kök och vardagsrum

I ditt nya vardagsrum möts du av stora ljusa fönster riktade mot naturen i nordväst. Här kan du möblera med din snygga soffgrupp och duka middagsbordet till fest. Vidare in i köket möts du av praktiska köksbänkar och kyl/frys i fullhöjd. I matsalsdelen får du plats med många sittplatser – väldigt bra när barnens kompisar kommer på besök.

Uteplats

Direkt från vardagsrummet kliver du ut på den stora uteplatsen med plats för olika typer av möblering. Din nya uteplats är som gjord för långa grillkvällar och sköna eftermiddagar. Två steg nedanför trädäcket finns gräsmattan som är bästa platsen för barnen att leka på.

Sovrum 1

I hemmets största sovrum kan du möblera med en stor dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Här finns också en alldeles egen klädkammare med långa klädstänger bra för sommarklänningar och kavajer. Det stora fönstret vetter mot baksidan och skogsdungen.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen vetter mot hemmets framsida med ett behagligt ljusinsläpp från sydost. Här kan familjens mindre medlemmar få plats med säng, skrivbord och lekhörna. Utanför rummen finns ännu en gemensam klädkammare, bra för barnens kläder.

Allrum

Direkt uppför trappan finns ditt nya allrum. Här kan familjen kolla på film eller spela spel. En extravägg kan också enkelt förvandla allrummet till ett arbetsrum eller ett fjärde sovrum vid behov.

Badrum 1 och 2

På övervåningen finns också ditt nya badrum med badkar. Här göms golvvärme för vinterfrusna fötter och på väggen kan du låta handdukarna torka snabbt på handdukstorken. Badrummet på nedervåningen underlättar morgonrutinerna och minskar eventuell köbildning.

Tvättstuga

När det är dags för tvättid finns familjens tvättstuga intill gästtoaletten. Här ryms smutstvätten och det som är rent kan smidigt vikas på arbetsytan över maskinerna.

Parkering och förvaring

Intill huset finns bilens egna lilla hem och på baksidan kan du smidigt packa in utemöblerna och pulkorna i hemmets uteförråd.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben