Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

633, 5 Rum, 139 m²

Sociala ytor – både inne och ute

Drömmer du om ett hem som kräver minimalt med underhåll? Njut av nyproduktionens alla fördelar i ett modernt och klimatsmart hus som gör det enkelt att trivas.

Bli den första att sätta nyckeln i dörren till detta rymliga och trivsamma kedjehus. Här bor du på 139 smart planerade kvadrat, fördelat över två plan. Hemmets yta sträcker sig utanför de fyra väggarna, på andra sidan väntar både en härlig trädgård och kvarterets gemensamma utrymmen. Välkommen hem till en bekväm och skön vardag i Ältadalen.

Entré

Precis innanför dörren ligger ett tåligt klinkergolv. Klinkergolvet övergår sedan till en stilren ekparkett som löper som en röd tråd genom huset. Några steg in i hallen finns en nisch med städskåp och hatthylla med plats för skohylla inunder.

Badrum

Till höger om entrén finns det ena av husets två badrum. Helkaklade väggar och klinkergolv är perfekt för en barnfamilj. Det gör inget om det stänker vatten och det är lätt att hålla rent. Den praktiska hörnduschen med glasväggar frigör golvyta när den inte används.

Tvättstuga

Med egen tvättstuga slipper du ha tvätt hängandes överallt i hemmet. Tvättmaskin och torktumlare är placerade under en bänk på vilken du sen kan sortera och vika tvätten. Och i den rostfria hon fyller du på skurvatten eller lägger kläder i blöt. Med klinkergolv och ytterdörr lämpar sig detta rum även som groventré. Perfekt när barnen lekt ute en regnig höstdag och kommer hem leriga från tå till topp.

Kök

Till vänster om entrén ligger kök och matplats. Här finns miljövänliga vitvaror som fullstor kyl och frys samt en lång praktisk arbetsyta. Från matplatsen har du utsikt mot gatan. Sitt här med dagens första kopp och se grannskapet vakna till liv.

Vardagsrum

Tillsammans med köket utgör vardagsrummet hemmets sociala del. Den öppna planlösningen gör detta till ett perfekt hem för bjudningar och familjesammankomster. I vardagsrummet om 33 kvadrat finns plats för både soffa och matsalsmöbel, och de stora fönsterna ger utsikt mot baksidan.

Altan och uteplats

Njut av varma sommardagar på det stora trädäcket. Här får du plats med både matplats och loungedel. Inred med belysning och sköna filtar så blir det här en magisk plats även under svala sensommarkvällar. I vinkel mot altanen finns ett förråd som tillsammans med husfasaden skapar en skyddad uteplats.

Sovrum 1 med walk-in-closet

I anslutning till övervåningens största sovrum finns en klädkammare med gott om plats för kläder, skor, väskor och lite till. Rummet vetter ut mot den lugna baksidan och här får du plats med både dubbelsäng, sängbord och extra förvaring om inte klädkammaren räcker till.

Sovrum 2

Med sina tio kvadrat är sovrum nummer två perfekt för både små och stora barn. Här finns plats för en säng, leksaksförvaring och skrivbord. De ljusa väggarna och ekparketten utgör en neutral bas som gör det enkelt att sätta sin egen prägel på rummet. Låt tonåringen inreda rummet efter egen smak eller skapa ett mysigt krypin till familjens minsting.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger i hemmets främre del med utsikt mot gatan. Med en yta om 12 kvadrat finns här plats för både säng, skrivbord och klädförvaring. Och ändå finns gott om golvyta för legobygge och kullerbyttor.

Allrum och klädkammare

Allrummet på övre plan kan inredas till ett mysigt tv-rum eller hemmakontor. Eller också delar du av utrymmet till ett fjärde sovrum. Mitt emot badrumsdörren hittar du också en praktisk klädkammare som ger extra förvaring.

Badrum

Badrummet på övre plan är helkaklat med komfortabel golvvärme. Nu slipper du kliva ur badet och sätta blöta fötter på ett kallt klinkergolv. Rummet är inrett i stilrena material med tvättställskommod och spegelskåp som rymmer både krämer, badskum och tandborstar. Ett öppningsbart fönster släpper in dagsljus och i taket finns spotlights som ger bra belysning oavsett tid på dygnet.

Carport

Intill huset finns en rymlig carport. Här står pärlan skyddad för väder och vind. Och du också. Gå direkt från bilen in genom groventrén när regnet piskar ner eller snön viner runt knuten.

Hemfakta

Bostad
633
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
139 m²
Tomt
400 m²

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Pionen. Titta på några av rummen i de olika husen i 360 grader. Bland annat vardagsrummet i huset på 139 kvadrat och allrummet i huset på 123 kvadrat.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben