Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planritning bottenvåning

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Bo i ett aktivt kvarter med naturen runt om

Välkommen hem till ett Svanenmärkt hus på 121 kvadrat med gaveltomt i populära Ältadalen. Här finns alla förutsättningar för en aktiv vardag med utegym och naturområden utanför dörren.

Oavsett om du föredrar långa skogspromenader, fotboll med grannarna på gräsplanen eller en egen stund i utegymmet så bor du med flera alternativ till aktiviteter direkt utanför dörren. Efter dagens aktiviteter och all frisk luft har du nära hem till en lugn kväll i soffan. Om du glömt handla något till middagen så står bilen nära till hands på parkeringsplatsen intill huset, och du tar dig snabbt till närliggande matbutiker.

Entré och badrum

Kliv in på ett praktiskt klinkergolv och häng av dig jackan på klädhängaren till vänster. Härifrån når du badrummet som snabbt lyses upp av spotlights i taket under dagens mörka timmar. Med klinkerbeklätt golv och helkaklade väggar känns badrummet på nedervåningen luftigt och i kommoden under tvättstället kan du enkelt gömma undan tandborstar och andra badrumsprodukter.

Tvättstuga

Tvättstugan nås både från köket och utifrån, vilket gör att du kan komma in direkt i tvättstugan och hänga av dig efter en lerig skogspromenad. På så sätt blir det enklare att hålla det rent i resten av hemmet. I klinkergolvet har du också golvvärme, så som på resten av bottenplanet. Och över tvättmaskin och torktumlare vilar en praktisk bänkyta som gör det enkelt att vika och sortera tvätt.

Kök och matplats

Ditt nya kök är smart planerat med en kyl och frys i full höjd på en sidan och arbetsyta med diskho, spishäll och diskmaskin på andra sidan. Vitvarorna är energieffektiva och möter Svanens höga krav. Härifrån når du enkelt matplatsen där fönstret ger dig en härlig vy ut mot baksidan.

Vardagsrum

Från soffan kan du titta ut mot trädgård och hålla uppsikt över tomten. Ytan är lätt att möblera med en naturlig plats för både tv och soffa. Här småpratar du enkelt med både den i köket eller vid matbordet, såväl som njuter av lugnet när de andra familjemedlemmarna dragit sig undan till övervåningen.

Uteplats

Altandörren leder dig ut mot din baksida. Den trallbelagda ytan har plats för både en härlig utesoffa och ett matbord för sommarens middagar. Framför altanen sträcker sig din gräsmatta ut, med plats för planteringar och ytor för lekstunder. Och från altanen når du förrådsdörren där du smidigt stuvar in dynor och leksaker.

Allrum

När du kommer upp från trappen till övervåningen har du badrummet rakt fram och allrummet åt vänster. Utrymmet blir en härlig tv- och spelhörna för familjen. Och om det skulle behövas går här att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg.

Sovrum 1

I det största sovrummet har du utsikt mot husets baksida. En plats att landa på efter en lång dag. Längs ena väggen sträcker sig en skjutdörrsgarderob som rymmer alla favoritplagg, och ekparketten tillsammans med de ljust målade väggarna ger en fin bas åt möblerna.

Sovrum 2 och sovrum 3

De mindre sovrummen gör sig lika bra som hemmakontor, gästrum eller barnrum. I båda får du fint ljusinsläpp från fönsterna och de ligger smart placerade i varsin ände av övervåningen.

Klädkammare och badrum

Klädkammaren ger extra förvaringsutrymme och mitt emot hittar du övervåningens badrum. Badrummet ljusas upp av ett fönster ut och här hittas förvaring både i spegelskåp och kommod. Vid spegelskåpet hittar du också ett eluttag. Precis som i badrummet på nedre våningen har du spotlights i taket och belysning i spegelskåpet.

Bilder

Området

  • Aktiviteter utanför dörren

    I Pionen bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Pionen. Titta på några av rummen i de olika husen i 360 grader. Bland annat vardagsrummet i huset på 139 kvadrat och allrummet i huset på 123 kvadrat.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben