Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus16A, 5 Rum, 121 m²

Välplanerat hus med parken som granne

Här bor du nära grönområdet och med en baksida som vetter ut mot områdets park, men med en häck som skärmar av för avskildhet.

Familjens nya hus är på 123 kvadratmeter och ligger i ett barnvänligt och tryggt område. Du har nära till både Älta och Tyresö centrum, och barnen har cykelavstånd till skolan. Huset bjuder på en mysig baksida med altan och gräsmatta, och du har tre sovrum på övervåningen.

Entré

Hallen i ditt nya hem erbjuder bra förvaring och klinkers på golvet för enklare rengöring.

Badrum 1

Badrummet på nedre plan hittar du direkt efter ytterdörren, placerat i hallen. Här har du en duschhörna, toalettstol och tvättställ.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är stort och har fönster som vetter ut mot baksidan, vilket ger ett fint ljus till rummet. Köket är fullt utrustat och i vardagsrummet har du enkelt plats för en större sittgrupp.

Uteplats

Via vardagsrummet når du först altanen och sedan baksidan av huset. Här har du ett förråd samt en mysig gräsmatta.

Tvättstuga med separat entré

Via köket når du hemmets tvättstuga. Den är utrustad med energismart tvättmaskin och torktumlare, och du har även en separat groventré in hit.

Allrum

På övervåningen når du först allrummet. Det är ett perfekt extra tv-rum eller så går det att skapa en arbetshörna här.

Klädkammare

Klädkammaren hittar du till höger från hallen. Här kan du smidigt sortera dina saker.

Sovrum 1

Det största sovrummet är sovrum ett. Det har tre garderober och ett linneskåp, samt plats för en dubbelsäng.

Badrum 2

Hemmets andra badrum hittar du mellan sovrum ett och tre. Här har du ett badkar istället för dusch, annars är det i princip likadant som det på nedervåningen.

Sovrum 2 och 3

De två lite mindre sovrummen, som passar bra som barnrum, hittar du i varsin ända av övervåningen. Ett med fönster som vetter mot baksidan och det andra ut mot framsidan och gatan.

Framsidan av huset

Framför ditt nya hus har du en liten gräsmatta, möjlighet att plantera en liten rabatt samt en uppfart med plats för din bil.

Hemfakta

Bostad
Hus16A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben