Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus16A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Välplanerat hus med parken som granne

Här bor du nära grönområdet och med en baksida som vetter ut mot områdets park, men med en häck som skärmar av för avskildhet.

Familjens nya hus är på 123 kvadratmeter och ligger i ett barnvänligt och tryggt område. Du har nära till både Älta och Tyresö centrum, och barnen har cykelavstånd till skolan. Huset bjuder på en mysig baksida med altan och gräsmatta, och du har tre sovrum på övervåningen.

Entré

Hallen i ditt nya hem erbjuder bra förvaring och klinkers på golvet för enklare rengöring.

Badrum 1

Badrummet på nedre plan hittar du direkt efter ytterdörren, placerat i hallen. Här har du en duschhörna, toalettstol och tvättställ.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket är stort och har fönster som vetter ut mot baksidan, vilket ger ett fint ljus till rummet. Köket är fullt utrustat och i vardagsrummet har du enkelt plats för en större sittgrupp.

Uteplats

Via vardagsrummet når du först altanen och sedan baksidan av huset. Här har du ett förråd samt en mysig gräsmatta.

Tvättstuga med separat entré

Via köket når du hemmets tvättstuga. Den är utrustad med energismart tvättmaskin och torktumlare, och du har även en separat groventré in hit.

Allrum

På övervåningen når du först allrummet. Det är ett perfekt extra tv-rum eller så går det att skapa en arbetshörna här.

Klädkammare

Klädkammaren hittar du till höger från hallen. Här kan du smidigt sortera dina saker.

Sovrum 1

Det största sovrummet är sovrum ett. Det har tre garderober och ett linneskåp, samt plats för en dubbelsäng.

Badrum 2

Hemmets andra badrum hittar du mellan sovrum ett och tre. Här har du ett badkar istället för dusch, annars är det i princip likadant som det på nedervåningen.

Sovrum 2 och 3

De två lite mindre sovrummen, som passar bra som barnrum, hittar du i varsin ända av övervåningen. Ett med fönster som vetter mot baksidan och det andra ut mot framsidan och gatan.

Framsidan av huset

Framför ditt nya hus har du en liten gräsmatta, möjlighet att plantera en liten rabatt samt en uppfart med plats för din bil.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben