Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus11D, 5 Rum, 123 m²

Gott om förvaring för den stora familjen

Ditt nya hem präglas av smart förvaring och öppna ytor. Du har två klädkammare och flera garderober samt ett praktiskt förråd intill altanen på husets baksida.

När du bjuder hem gäster hänger de in ytterkläderna i hallens klädkammare. Längre in i huset introducerar du kök och vardagsrum i öppen planlösning samt utgången till den rymliga altanen med trädäck. Från husets alla rum är ljus och grönska påtaglig och naturupplevelserna har du några minuter bort. Regniga dagar kan familjen åka in till Tyresö centrum på tre minuter och centralen på trettio.

Entré med klädkammare

Här finns öppen hall med ingång till vardagsrum och kök. Du har klädkammare med klinkergolv där du enkelt moppar undan slask från kängorna. Här finns även städskåp.

Kök och vardagsrum

I ditt snygga kök från Marbodal kan du ta hjälp av flera kockar. Du har bra golvyta och ordentliga arbetsbänkar för hackandet. När det är dags för stormiddag finns plats för middagsbord vid köksfönstret och längre in i vardagsrummet. I vardagsrummet får du ljus från stort fönster och den genomskinliga altandörren. Du får plats med en stor soffgrupp och soffbord med plats över för inredningsdetaljerna.

Uteplats

Din altan har fint trädäck som passar bra med den gröna omgivningen. Du har plats för den stora utesoffan där du kan sätta dig med en kopp kaffe med bra uppsikt över barnen som leker på den gemensamma gräsmattan.

Tvätt- och duschrum

I tvättstugan med hörndusch och extratoalett blir vardagen lite enklare. Du har tvättmaskin och torktumlare som drar minimalt med energi. De rena kläderna viker du på arbetsbänken medan golvvärmen gläder fötterna. Med ljust helkaklade väggar.

Allrum

Uppför din vita furutrappa har du ett extra utrymme att anpassar efter dina behov. Allrummet kan vara en extra plats för filmvisningar och spelkvällar eller ett perfekt gästrum.

Sovrum 1

I ditt största sovrum har du gott om förvaring i garderobsväggen med linneskåp. Du har både lådor och garderobsstänger för finkläder och myskläder. Rummets fönster vetter mot husets gemensamma innegård med träd och gräsmatta. Du får plats med dubbelsäng och nattygsbord.

Klädkammare

I din klädkammare har du flexibla förvaringslösningar från Elfa. Du har plats för finklänningar och småprylar. Den fina ekparketten och goda belysningen gör det även perfekt som provrum.

Badrum

I ditt ljust helkaklade badrum med klinkergolv har du förvaring i underskåp och spegelskåp. Du har ett stort och härligt badkar och moderna spotlights som lyser upp rummet.

Sovrum 2 och 3

Övervåningens andra och tredje sovrum ligger vägg i vägg. De är på nio kvadratmeter och har fönster mot framsidans gräsplan. Här kan barnen eller gästen känna sig som hemma. Du kan inreda med säng och skrivbord.

Förvaring

Du parkerar bilen på husets framsida. På baksidan har du ett stor förråd som ger avskildhet från grannen samt bra förvaring för utemöbler och sommarprojekten.

Hemfakta

Bostad
Hus11D
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
180 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben