Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Soliga utemiljöer i praktiskt och hemtrevligt radhus

I ditt nya hem lever du nära grönområden och lekparker. Du har dessutom din egen uteplats med kvällssol. Familjens trivsamma radhus har social nedervåning och lugn övervåning.

Du kliver in i öppen hall och går vidare in till det öppna köket med angränsande vardagsrum. Med den öppna planlösningen kan barnen köra kullekar och storartade pyssel under regniga dagar. När vädret tillåter kan du åka på utflykt till Ältasjön eller skogspartier. Sega dagar i solen spenderas bäst på altanen i söderläge.

Entré med klädkammare

Det första du möts av är en öppen hall med mörkt klinkergolv och spatiös förvaring i klädkammaren. Tack vare de rymliga förvaringslösningarna kan du fokusera på att inreda hallen med fina växter och sittkuddar.

Kök och vardagsrum

Vidare in i hemmet har du kök och vardagsrum i öppen planlösning. Du har stora ytor för avancerad matlagning och två platser där matbordet passar utmärkt. Köket har keramisk spishäll och smakfull design från Marbodal. Dina vitvaror från Electrolux är energieffektiva. I ditt vardagsrum har du ett mångsidigt rum som passar för lugna dagar i soffan och fartfyllda lekar med barnen.

Uteplats

På altanen har du tjusigt trädäck och fin utsikt över kvarterets gräsmatta och träd. Du får enkelt plats med utesoffa och utebord. Det soliga läget ger ljus sent inpå kvällen.

Tvätt- och duschrum

I ditt nya hem slipper du krångla med tvättider. Du har din egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Här finns dessutom extratoalett och en yteffektiv hörndusch. Rummet har ljusa kaklade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme.

Allrum

På din övervåning har du allrummet. Här finns 12 kvadratmeter att inreda med soffa och TV. Eller säng och nattygsbord för familjen som växer.

Sovrum 1

Ditt största sovrum är rymligt och lugnt. Ditt fönster vetter mot grönska och har mysig kvällssol som ger ljus till kvällstidningen. Du får plats med stor säng och ytsmart arbetshörna. Med goda förvaringslösningar i de snygga garderoberna som löper längsmed kortsidan av rummet.

Klädkammare

När du gått loss på mellandagsrean finns ytterligare förvaring i familjens klädkammare. Här finns ekparkett och god belysning, med plats för en stor helkroppsspegel.

Badrum

Ditt nya badrum har ljusa kakelväggar och klinkergolv med golvvärme. I badkaret kan du krypa ned efter en lång dag på jobbet. Du förvarar familjens tandborstar och hygienartiklar i spegelskåpet eller underskåpet.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finner du ytterligare två sovrum. Båda är på nio kvadratmeter vilket ger plats för säng, skrivbord och byrålåda. De har fönster mot husets framsida där de ser ut över gräsmattan där grannbarnen spelar fotboll.

Förvaring

På baksidan har du ett stor förråd som ger avskildhet från grannen samt bra förvaring för utemöbler och sommarprojekten.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben