Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus10D, 5 Rum, 123 m²

Soliga utemiljöer i praktiskt och hemtrevligt radhus

I ditt nya hem lever du nära grönområden och lekparker. Du har dessutom din egen uteplats med kvällssol. Familjens trivsamma radhus har social nedervåning och lugn övervåning.

Du kliver in i öppen hall och går vidare in till det öppna köket med angränsande vardagsrum. Med den öppna planlösningen kan barnen köra kullekar och storartade pyssel under regniga dagar. När vädret tillåter kan du åka på utflykt till Ältasjön eller skogspartier. Sega dagar i solen spenderas bäst på altanen i söderläge.

Entré med klädkammare

Det första du möts av är en öppen hall med mörkt klinkergolv och spatiös förvaring i klädkammaren. Tack vare de rymliga förvaringslösningarna kan du fokusera på att inreda hallen med fina växter och sittkuddar.

Kök och vardagsrum

Vidare in i hemmet har du kök och vardagsrum i öppen planlösning. Du har stora ytor för avancerad matlagning och två platser där matbordet passar utmärkt. Köket har keramisk spishäll och smakfull design från Marbodal. Dina vitvaror från Electrolux är energieffektiva. I ditt vardagsrum har du ett mångsidigt rum som passar för lugna dagar i soffan och fartfyllda lekar med barnen.

Uteplats

På altanen har du tjusigt trädäck och fin utsikt över kvarterets gräsmatta och träd. Du får enkelt plats med utesoffa och utebord. Det soliga läget ger ljus sent inpå kvällen.

Tvätt- och duschrum

I ditt nya hem slipper du krångla med tvättider. Du har din egen tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och arbetsbänk. Här finns dessutom extratoalett och en yteffektiv hörndusch. Rummet har ljusa kaklade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme.

Allrum

På din övervåning har du allrummet. Här finns 12 kvadratmeter att inreda med soffa och TV. Eller säng och nattygsbord för familjen som växer.

Sovrum 1

Ditt största sovrum är rymligt och lugnt. Ditt fönster vetter mot grönska och har mysig kvällssol som ger ljus till kvällstidningen. Du får plats med stor säng och ytsmart arbetshörna. Med goda förvaringslösningar i de snygga garderoberna som löper längsmed kortsidan av rummet.

Klädkammare

När du gått loss på mellandagsrean finns ytterligare förvaring i familjens klädkammare. Här finns ekparkett och god belysning, med plats för en stor helkroppsspegel.

Badrum

Ditt nya badrum har ljusa kakelväggar och klinkergolv med golvvärme. I badkaret kan du krypa ned efter en lång dag på jobbet. Du förvarar familjens tandborstar och hygienartiklar i spegelskåpet eller underskåpet.

Sovrum 2 och 3

På övervåningen finner du ytterligare två sovrum. Båda är på nio kvadratmeter vilket ger plats för säng, skrivbord och byrålåda. De har fönster mot husets framsida där de ser ut över gräsmattan där grannbarnen spelar fotboll.

Förvaring

På baksidan har du ett stor förråd som ger avskildhet från grannen samt bra förvaring för utemöbler och sommarprojekten.

Hemfakta

Bostad
Hus10D
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
170 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben