Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Underbart hörnläge i socialt och rofyllt radhus

Här är det lika lätt att finna sällskap som att spendera en lugn kväll i ensamhet. Du har egna och gemensamma umgängesytor med stillsamma sovrum och avskiljande häckar för lugn och ro.

Familjens nya hem har sällskapliga ytor i kök och vardagsrum med öppen planlösning samt på den spatiösa altanen i söderläge. Här kan du enkelt anordna en grillfest med många goda vänner. Utanför dörren har du stor gräsmatta för lugna dagar på en filt i solen, eller den prestigefyllda fotbollsturneringen med grannarna. När det är dags att dra sig tillbaka finns tre sovrum som är mysigt avskilda på övervåningen.

Entré med klädkammare

När du kliver in i ditt nya hem möts du av hemtrevlig golvvärme. Din entré är öppen och ljus med gott om förvaring. Här har du den stora klädkammaren med inredning där du får undan allt från buffliga vinterjackor och leriga kängor till lådor och prylar.

Kök och vardagsrum

Längre in i ditt nya hem finner du öppna ytor som bjuder in till umgänge. I det klimatsmarta köket har du rymliga arbetsytor och god förvaring i stilren design från Marbodal. När du tillagat din energisnåla middag finns härlig matplatsmed fönster mot husets baksida. Längre in i vardagsrummet finns ytterligare plats för middagsbordet när du har många gäster. Här finns även utrymme för stora soffan och härligt ljus från altandörren.

Uteplats

Din egen uteplats i söderläge har charmigt trädäck och en gräsmatta för kubb och soldagar. Här kan du bjuda in till middag med solen som sällskap eller påta i rabatten en lugn söndag. Den lummiga häcken skapar avskildhet.

Tvätt- och duschrum

I den kombinerade tvättstugan med extratoalett får hela familjen plats att hjälpa till med tvätten. Här finns även en hörndusch och rostfri ho för mer ömma kläder. Med ljusa kaklade väggar och klinkergolv.

Allrum

När du kliver upp på övervåningen möts du av allrummet. Här kan du placera TV-spelshörnan eller anordna filmkvällen. Utrymmet passar också som extrarum när familjen växer.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har praktiskt planlösning som ger plats för både dubbelsängen och skrivbordet. I garderobsväggen organiserar du finkläderna och får undan oömma kläder.

Klädkammare

Du finner också ytterligare förvaring i familjens klädkammare. Här finns flexibla inredningslösningar från Elfa och fin ekparkett.

Badrum

Mittemot klädkammaren ligger det helkaklade badrummet. Här värmer du upp dig i badet efter den långa skogspromenaden. När du är klar kliver du ner på klinker med golvvärme.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger vägg i vägg och passar utmärkt som barnkammare eller arbetsrum. Båda rummen är på nio kvadratmeter och har plats för enkelsängen och leksakerna. Eller det stora skrivbordet.

Förvaringsmöjligheter

På baksidan förvarar du utemöbler och gräsklippare i förrådet.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben