Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus06D, 5 Rum, 123 m²

Underbart hörnläge i socialt och rofyllt radhus

Här är det lika lätt att finna sällskap som att spendera en lugn kväll i ensamhet. Du har egna och gemensamma umgängesytor med stillsamma sovrum och avskiljande häckar för lugn och ro.

Familjens nya hem har sällskapliga ytor i kök och vardagsrum med öppen planlösning samt på den spatiösa altanen i söderläge. Här kan du enkelt anordna en grillfest med många goda vänner. Utanför dörren har du stor gräsmatta för lugna dagar på en filt i solen, eller den prestigefyllda fotbollsturneringen med grannarna. När det är dags att dra sig tillbaka finns tre sovrum som är mysigt avskilda på övervåningen.

Entré med klädkammare

När du kliver in i ditt nya hem möts du av hemtrevlig golvvärme. Din entré är öppen och ljus med gott om förvaring. Här har du den stora klädkammaren med inredning där du får undan allt från buffliga vinterjackor och leriga kängor till lådor och prylar.

Kök och vardagsrum

Längre in i ditt nya hem finner du öppna ytor som bjuder in till umgänge. I det klimatsmarta köket har du rymliga arbetsytor och god förvaring i stilren design från Marbodal. När du tillagat din energisnåla middag finns härlig matplatsmed fönster mot husets baksida. Längre in i vardagsrummet finns ytterligare plats för middagsbordet när du har många gäster. Här finns även utrymme för stora soffan och härligt ljus från altandörren.

Uteplats

Din egen uteplats i söderläge har charmigt trädäck och en gräsmatta för kubb och soldagar. Här kan du bjuda in till middag med solen som sällskap eller påta i rabatten en lugn söndag. Den lummiga häcken skapar avskildhet.

Tvätt- och duschrum

I den kombinerade tvättstugan med extratoalett får hela familjen plats att hjälpa till med tvätten. Här finns även en hörndusch och rostfri ho för mer ömma kläder. Med ljusa kaklade väggar och klinkergolv.

Allrum

När du kliver upp på övervåningen möts du av allrummet. Här kan du placera TV-spelshörnan eller anordna filmkvällen. Utrymmet passar också som extrarum när familjen växer.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har praktiskt planlösning som ger plats för både dubbelsängen och skrivbordet. I garderobsväggen organiserar du finkläderna och får undan oömma kläder.

Klädkammare

Du finner också ytterligare förvaring i familjens klädkammare. Här finns flexibla inredningslösningar från Elfa och fin ekparkett.

Badrum

Mittemot klädkammaren ligger det helkaklade badrummet. Här värmer du upp dig i badet efter den långa skogspromenaden. När du är klar kliver du ner på klinker med golvvärme.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger vägg i vägg och passar utmärkt som barnkammare eller arbetsrum. Båda rummen är på nio kvadratmeter och har plats för enkelsängen och leksakerna. Eller det stora skrivbordet.

Förvaringsmöjligheter

På baksidan förvarar du utemöbler och gräsklippare i förrådet.

Hemfakta

Bostad
Hus06D
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
235 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben