Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Högt belägen lägenhet med fönster i tre väderstreck

I ditt nya hem på våning sju kommer ljuset in från tre håll, och du har en fri utsikt från din balkong högst upp i huset. En öppen social yta och tre sovrum skapar ett flexibelt hem att trivas i.

Din nya fyra klarar Svanenmärkningens hårda krav, och de stilrena och hållbara materialvalen blir en bra grund för den personliga smaken. Du har gott om förvaring och energieffektiva vitvaror som hjälper till med vardagens sysslor med miljöns och plånbokens bästa i åtanke. Sju våningar ner väntar den gemensamma innergården, den lummiga Slottsparken och resten av Kungsholmens urbanitet och natur.

Entré

Här kliver du in i din entré med klinkergolv. Garderoben och städskåpet håller ordning på ytterkläder och städattiraljer. Spegeln och hallmöbeln får också sin plats här.

Vardagsrum och kök

Lägenhetens öppna rum ligger vackert vänt mot Slottsparken. Gavelläget ger gott om ljus och en vacker utsikt. Ditt stilrena kök ger spatiösa ytor för hemmakocken att vara kreativ på. Gott om bänkytor och förvaring tillsammans med toppmoderna vitvaror skapar ett bra rum för matlagning och umgänge. Kökets matplats kompletteras med ett matbord i vardagsrummet och med den bekväma soffan.

Balkong

Balkongen blir en skön förlängning av vardagsrummets sociala yta under sommarhalvåret. Det högt belägna sydvästläget ger många soliga stunder, och du har plats för både matbord och bekväma vilstolar. Här smakar morgonkaffet och middagen extra bra.

Sovrum 1

Framåt kvällen är det här platsen att längta till. Ditt nya sovrum ger lättmöblerad plats åt den breda sängen och dubbla sängbord. Den djupa klädkammaren hjälper till med hemmets ordning och reda.

Sovrum 2 och 3

Hemmets ekparkett sträcker sig in i alla sovrum. De två mindre sovrummen är placerade i var sin ände av lägenheten. Båda rummen har en hörngarderob och plats för säng och skrivbord.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum har du en avdelning för tvätt där kläder och lakan hålls i bra form med tvätt- och torkmaskiner som gör jobbet med låg energiåtgång. Här finns även en hörndusch och bra förvaring i skåp och kommod. I lägenheten finns dessutom en gästtoalett som minskar körisken, och båda rummen är stilrent utformade med helkaklade väggar och klinkergolv.

Bilder
Området
 • Ett socialt grannskap

  Här har du en lugn oas mitt i city. När du vill njuta av innergården kan du ta en kaffe tillsammans med grannarna på terrassen till det gemensamma gårdshuset eller påta i jorden. Du har flera odlingslådor där du kan börja sätta grönsakerna inför sommarens grillkvällar. När du vill få en stund för dig själv bjuder pergola på ett lummigt tillhåll för sommarens favoritbok.

 • Ett aktivt grannskap

  Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i Slottsparken. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans skatepark.

 • Storslagen natur för stora och små

  Från ditt nya grannskap kan du smita ner till kvällsbadet i badrocken. Så nära är det till vattnet. Smeduddsbadet i Rålambshovspar- ken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för även- tyrssugna barn och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken

 • Skolor och förskolor

  Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

 • Kommunikationer

  Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

 • Lokal service

  I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan