Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

9-1703, 4 Rum, 94 m²

Högt belägen lägenhet med fönster i tre väderstreck

I ditt nya hem på våning sju kommer ljuset in från tre håll, och du har en fri utsikt från din balkong högst upp i huset. En öppen social yta och tre sovrum skapar ett flexibelt hem att trivas i.

Din nya fyra klarar Svanenmärkningens hårda krav, och de stilrena och hållbara materialvalen blir en bra grund för den personliga smaken. Du har gott om förvaring och energieffektiva vitvaror som hjälper till med vardagens sysslor med miljöns och plånbokens bästa i åtanke. Sju våningar ner väntar den gemensamma innergården, den lummiga Slottsparken och resten av Kungsholmens urbanitet och natur.

Entré

Här kliver du in i din entré med klinkergolv. Garderoben och städskåpet håller ordning på ytterkläder och städattiraljer. Spegeln och hallmöbeln får också sin plats här.

Vardagsrum och kök

Lägenhetens öppna rum ligger vackert vänt mot Slottsparken. Gavelläget ger gott om ljus och en vacker utsikt. Ditt stilrena kök ger spatiösa ytor för hemmakocken att vara kreativ på. Gott om bänkytor och förvaring tillsammans med toppmoderna vitvaror skapar ett bra rum för matlagning och umgänge. Kökets matplats kompletteras med ett matbord i vardagsrummet och med den bekväma soffan.

Balkong

Balkongen blir en skön förlängning av vardagsrummets sociala yta under sommarhalvåret. Det högt belägna sydvästläget ger många soliga stunder, och du har plats för både matbord och bekväma vilstolar. Här smakar morgonkaffet och middagen extra bra.

Sovrum 1

Framåt kvällen är det här platsen att längta till. Ditt nya sovrum ger lättmöblerad plats åt den breda sängen och dubbla sängbord. Den djupa klädkammaren hjälper till med hemmets ordning och reda.

Sovrum 2 och 3

Hemmets ekparkett sträcker sig in i alla sovrum. De två mindre sovrummen är placerade i var sin ände av lägenheten. Båda rummen har en hörngarderob och plats för säng och skrivbord.

Badrum och gästtoalett

I ditt nya badrum har du en avdelning för tvätt där kläder och lakan hålls i bra form med tvätt- och torkmaskiner som gör jobbet med låg energiåtgång. Här finns även en hörndusch och bra förvaring i skåp och kommod. I lägenheten finns dessutom en gästtoalett som minskar körisken, och båda rummen är stilrent utformade med helkaklade väggar och klinkergolv.

Hemfakta

Bostad
9-1703
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
4
Storlek
94 m²
I grannskapet

Innergård

Gemensam lokal

Hiss

Cykelförråd

Barnvagnsrum

Grönområde i närheten

Vattennära

Kontakt

Mathias Skrzeczynski
Mathias Skrzeczynski

070-412 75 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

10 min
från T-centralen med tunnelbanan
2 st
parker runt hörnet
5 min
från Odenplan
4 min
promenad till t-banan