Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Kungsholmen
Plats

Nyproduktion Kungsholmen

Beskrivning

Grön nyproduktion på Kungsholmen

Här njuter du av klippbad, vackra strandpromenader och häng i Rålambshovsparken. På Kungsholmen bor du nära storstadspulsen samtidigt som du kan dra dig tillbaka på den lugna ön som utgör en oas mitt i city. Här hittar du all vår nyproduktion på Kungsholmen.

Nyproduktion på Kungsholmen

Känn dig trygg med ditt köp

Bonava har över 80 års erfarenhet av att skapa hem och levande grannskap. Vi har skapat nyproduktion på Kungsholmen och i en mängd andra stadsdelar i Stockholm, men vi har också skapat hem i andra svenska städer och på åtta andra marknader som vi verkar på. Vi kan nyproduktion helt enkelt. Och vi älskar nyproduktion. Varför? Jo, för att flytta in i en nyproduktion är en unik händelse. När du kliver in i ditt nya hem så kliver du in i ett hem som ingen lämnat något avtryck i. Den är som ett blankt papper för dig att fylla i. Du blir den första som lagar mat, duschar, städar, bråkar, skrattar och umgås. Innan du flyttat in på Kungsholmen har du också fått vara med i hela processen i att skapa ditt nya hem. För att få ditt drömhem precis så som du vill ha det kan du exempelvis välja mellan våra inredningsstilar som våra inredningsexperter tagit fram.

Hållbar nyproduktion på Kungsholmen

I varje grannskap vi bygger bär vi med oss vår filosofi om att skapa hem för framtiden. Hem som tar hänsyn till både människor och planeten. Vi skapar nyproduktion på Kungsholmen som är skapad med hänsyn till miljön, i allt från materialval till arkitektur. Alla våra bostäder på Kungsholmen är exempelvis Svanenmärkta, vilket innebär sänkta elkostnader, hälsosamma materialval, närhet till sopsortering och mycket mer. Det ska vara enkelt att leva hållbart. Här kan du läsa mer om Svanenmärkningen.

En annan aspekt av hållbarhet är att du ska bo i ett hem där du kan trivas under en lång tid. Vår långa erfarenhet av att skapa hem har lärt oss att ett hem alltid är mer än det som finns innanför dörren till din lägenhet eller ditt hus. Hemma är grannskapet, platserna du delar med dina grannar och allt det där runt omkring. Därför låter vi aldrig grannskapet och det gemensamma lämnas åt slumpen. Vi låter alltid olika sorters gemensamma utrymmen vara en del av kvarteren vi bygger. Platser där du kan umgås, koppla av, smita ifrån stöket hemma utan att lämna hemmet, träna, odla och massor av annat. Takterrasser, innergårdar, växthus, pysselrum, lekplatser och relaxavdelningar är exempel på gemensamma utrymmen vi bygger i våra olika grannskap.

Kungsholmen – en oas mitt i Stockholm

Så, varför ska du flytta in i en nyproduktion på just Kungsholmen? Svaret är enkelt. Med sitt lugna läge vid sidan av den stora storstadshetsen vid Stockholms centralstation så kan livet som bostadsägare på Kungsholmen ofta pågå obemärkt och ostört. På den gröna ön hittar du gott om vattenhål, parker, trädskugga och brygghäng. Smeduddsbadet i Rålambshovsparken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för äventyrssugna barn och stora gräsmattor för något tröttare föräldrar. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken. Vart än ditt hem på Kungsholmen ligger så har du också gott om fina strandpromenader, exempelvis vid Hornsberg och Kristinebergsstrand.

Nyproduktion på Kungsholmen nära ett aktivt liv

Det smidiga läget vid vattnet ger gott om joggingturer för helgen. Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eller kanske en kajaktur med vännerna? Eftermiddagens aktivitet blir fotboll med barnen i någon av de många parkerna. Med en bostad på Kungsholmen är träningen sällan långt borta. När du vill svettas ordentligt kan du ta en tur ned till Kungsholms Strandstigs utegym och utmana grannen på ett pass under trädskuggan. Ungar med spring i benen kan prova sina vingar i Krillans eller Rålis skatepark.

Nära shopping och restauranger

Det finns tusen anledningar till att vilja bo i en nyproduktion på Kungsholmen. Dels är det som sagt en av Stockholms vackraste öar med undersköna strandpromenader, sprudlande parkliv och ordentligt med grönska. Men också för att det är en av Stockholms restaurangtätaste stadsdel med kök från hela världen som levererar mat i toppklass. På restaurang Piren äter du middag med utsikt över Stockholms stadssiluett och på Boulebar i Rålambshovsparken kan du smita ner för en snabb drink i solen eller en turnering med vännerna. Fridhemsplan har ett stort antal butiker och mataffärer och på omtyckta Västermalmsgallerian har du flera klädkedjor när det är shoppingdags. Och sedan finns ju såklart hela Stockholm citys utbud en kort tunnelbanefärd bort när du vill maxa bredden på shoppingutbudet.

En favorit på Kungsholmen är det fina stråket vid Norr Mälarstrand. Här finns många populära restauranger att välja bland, och läget vid vattnet ger en unik känsla. Här finns bland annat Orangeriet med välsmakande orientaliska inslag och den klassiska Mälarpaviljoingen. Utbudet är brett och det finns något för alla smaker. Genom att köpa en bostad på Kungsholmen har du en möjlighet att bli en del av staden, och en del av Stockholm.

Nära till världen när du bor på Kungsholmen

Från din bostad på Kungsholmen har du tillgång till både blå och gröna linjen när tunnelbanan är ditt färdmedel, och om du gillar att ta dig fram på cykel kan du njuta av bra cykelvägar och trevliga stadsvyer. När det är dags för resa ut i världen finns Bromma flygplats en kvart bort med bil, och flyger du från Arlanda tar Arlanda Express från centralstationen bara 20 minuter. Med en nyproduktion på Kungsholmen bor du helt enkelt centralt och lugnt på samma gång, och resten av världen finns alltid inom räckhåll.

Pågående nyproduktion på Kungsholmen

Just nu bygger vi ett sprillans nytt bostadsområde på västra Kungsholmen där du får både natur och city inpå knuten. Bo i nyproducerade och miljömärkta hem med balkong vid Kristinebergs Slottspark på Kungsholmen. Grannskapet erbjuder två lite olika typer av boenden: ett socialt och urbant och ett mer exklusivt och avskilt. Kvarteret är namnet på den mer sociala delen av grannskapet. Här finns en urban närhet till husets lokaler med deli, vinbar och närservice, och innergården med gårdshus blir den perfektas mötesplatsen. Parkhuset är den delen av grannskapet som står vänt mot den lummiga slottsparken. Här ligger fokus på mer avskildhet och exklusiva och stilrena grundmaterial i inredningen som vitlaserad ek, läder, kvartskomposit och naturfärger. Hör gärna av dig till oss eller lämna en intresseanmälan inne på grannskapets hemsida om du vill höra mer om vår nyproduktion på Kungsholmen eller vill kolla närmre på Kristinebergs Slottspark.

Är du nyfiken på våra andra grannskap i Stockholm? Välkommen att kika in på Nyproduktion Stockholm för en tydlig överblick. Eller så klickar du dig direkt in på lägenhet Stockholm om du är säker på att det är en lägenhet du är på jakt efter. Lycka till i ditt bostadsletande!