Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Till Salu

Täppan i Ormbacka

5 rum och barnsligt bra läge

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
5 495 000 -
6 595 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
123 m²
Inflytt från:
Januari 2023
Visa hemmen

Visningar

Välkommen på visning

Se visningar
Beskrivning

Inflyttning från januari

5 rum och barnsligt bra läge

I Täppan har du friheten att odla och påta på din egen yta, precis som namnet antyder. Husen har antingen fått en täppa eller odlingslådor och i grannskapet finns ett gemensamt växthus. Här kan du odla både grönsaker och bekantskaper.

Det finns mycket att upptäcka och sysselsätta sig med i Täppan – både för stora och små. Förutom lekplats, växthus och andra gemensamma ytor ligger grannskapet idylliskt och vackert – du bor nära skogsdungar, vattendrag och golfbana.

I närheten finns pendlarmöjligheter mot Stockholm och på gångavstånd har du skola och förskola. Och i Järfälla kommun finns det allra mesta du kan tänka dig för att sköta vardagsbestyren. Välkommen till ett aktivt liv i bekvämlighet.

Bilder
Området
  • 5 rum och hemodlade tomater

    Det rymliga växthuset på 27 kvadrat är gemensamt för alla grannar att ta del av. Här finns plats för odling och festligheter. Och för barnen finns en lekplats i anslutning till grannskapet, där de kan springa av sig. Dessutom finns en grönskande gräsyta/pocket park för umgänge och söndagsbruncher.

  • Kommunikationer

    Bara 2,3 kilometer från området hittar du pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms central på 18 minuter. Ännu närmare kommer den nya tunnelbanan att få en uppgång, i Veddesta. På Fornvägen finns en busshållplats som trafikeras av linje 543 och tar dig till pendeltågsstationen. Och för bilfärder når du E18 på cirka 2 minuter.

Bostäder

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapets norra del.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapets södra del.

Husmodeller i Täppan

Området i siffror

200 m
till förskola
7 min
till Viksjö Golfklubb
30 min
till Stockholm city
8 min
till Stockholm Quality Outlet