Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planerad

Täppan i Ormbacka

Området

 • 5 rum och hemodlade tomater

  Det rymliga växthuset på 27 kvadrat är gemensamt för alla grannar att ta del av. Här finns plats för odling och festligheter. Och för barnen finns en lekplats i anslutning till grannskapet, där de kan springa av sig. Dessutom finns en grönskande gräsyta/pocket park för umgänge och söndagsbruncher.

 • Service och shopping

  Här bor du bekvämt. Bara en kort bil-, cykel- eller busstur bort finns Barkarby Handelsplats, Veddesta centrum och Jakobsbergs Centrum med all tänkbar service. Och på behagligt avstånd finns ett stort utbud av skolor och förskolor – det ligger dessutom två gymnasieskolor i närheten.

 • Hållbara lösningar

  Alla våra hus är Svanenmärkta. Tänk dig att kunna bidra till ett mer hållbart samhälle bara genom att leva, sova eller koka kaffe. Genom att köpa ett Svanenmärkt hus från Bonava gör du just det. Dessutom är det bra för både plånboken och hälsan eftersom ett våra miljömärkta hus har energisnåla lösningar som håller nere driftskostnaderna och byggs med noga kontrollerade byggmaterial som säkerställer att det inte förekommer miljöfarliga eller giftiga ämnen.

 • Kommunikationer

  Bara 2,3 kilometer från området hittar du pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms central på 18 minuter. Ännu närmare kommer den nya tunnelbanan att få en uppgång, i Veddesta. På Fornvägen finns en busshållplats som trafikeras av linje 543 och tar dig till pendeltågsstationen. Och för bilfärder når du E18 på cirka 2 minuter.

 • Två våningar och fina detaljer

  I Täppan finns rad- och parhus på 121 respektive 123 kvadrat. Alla hus är på två våningar och har liknande arkitektur. Det röda betongtaket går i samma färg som hängrännorna, stuprören och fönsterkarmarna. Dessa detaljer skapar en enhetlig känsla på husen, som annars har olika kulörer på fasaden.

Området i siffror

200 m
till förskola
7 min
till Viksjö Golfklubb
30 min
till Stockholm city
8 min
till Stockholm Quality Outlet