Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Välkommen till Täppan
Slutsålt

Täppan i Ormbacka

Energismarta hem med egen täppa

Ägandeform:
Bostadsrätt
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 123 m²

Det här grannskapet är slutsålt, men kika gärna på vår nästa etapp i området, Fjärilshusen i Ormbacka.

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Energismarta hem med egen täppa

Inflyttningsklart. I Svanenmärkta Täppan har du friheten att odla och påta på din egen yta, precis som namnet antyder. Husen har antingen fått en täppa eller odlingslådor och i grannskapet finns ett gemensamt växthus. Här kan du odla både grönsaker och bekantskaper.

Det finns mycket att upptäcka och sysselsätta sig med i Täppan – både för stora och små. I området finns lekplats, växthus och fina gemensamma ytor. Grannskapet ligger idylliskt – du bor nära skogsdungar, vattendrag och golfbana.

I närheten finns pendlarmöjligheter mot Stockholm och på gångavstånd har du skola och förskola. Och i Järfälla kommun finns det allra mesta du kan tänka dig för att sköta vardagsbestyren. Välkommen till ett aktivt liv i bekvämlighet.

Information om bilder

Flera av bilderna på denna sida är visualiseringar som är framtagna i ett tidigt skede - avvikelser kan förekomma.

Fördelar med Täppan

  • Egen täppa eller odlingslådor
  • Gemensamt växthus
  • Lekplats
  • Nära skog, sjö och golfbana
Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

  • 5 rum och hemodlade tomater

    Det rymliga växthuset på 27 kvadrat är gemensamt för alla grannar att ta del av. Här finns plats för odling och festligheter. Och för barnen finns en lekplats i anslutning till grannskapet, där de kan springa av sig. Dessutom finns en grönskande gräsyta/pocket park för umgänge och söndagsbruncher.

  • Kommunikationer

    Bara 2,3 kilometer från området hittar du pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms central på 18 minuter. Ännu närmare kommer den nya tunnelbanan att få en uppgång, i Veddesta. På Fornvägen finns en busshållplats som trafikeras av linje 543 och tar dig till pendeltågsstationen. Och för bilfärder når du E18 på cirka 2 minuter.