Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Täppan
Till Salu

Täppan i Ormbacka

Energismarta hem med egen täppa

Ägandeform:
Bostadsrätt
Pris:
5 495 000 -
6 595 000 kr
Antal rum:
5
Storlek:
123 m²
Inflytt från:
Inflyttningsklar
Visa hemmen

Ett tryggt köp med Bonava

Ränteskydd i Täppan

I grannskapet Täppan har vi nu utökat vårt trygghetspaket med ett ränteskydd. Räntorna på föreningens lån är en viktig kostnad för föreningen och påverkar din månadsavgift. För att begränsa eventuella avgiftshöjningar kommer Bonava att ersätta föreningen för stigande räntekostnader.

Visningar

Boka privat visning

Vill du boka en privat visning? Kontakta Jessica som är mäklare för grannskapet så hjälper hon dig.

Beskrivning

Inflyttning från maj

Energismarta hem med egen täppa

Inflyttning från i vår. I Svanenmärkta Täppan har du friheten att odla och påta på din egen yta, precis som namnet antyder. Husen har antingen fått en täppa eller odlingslådor och i grannskapet finns ett gemensamt växthus. Här kan du odla både grönsaker och bekantskaper.

Det finns mycket att upptäcka och sysselsätta sig med i Täppan – både för stora och små. I området finns lekplats, växthus och fina gemensamma ytor. Grannskapet ligger idylliskt – du bor nära skogsdungar, vattendrag och golfbana.

I närheten finns pendlarmöjligheter mot Stockholm och på gångavstånd har du skola och förskola. Och i Järfälla kommun finns det allra mesta du kan tänka dig för att sköta vardagsbestyren. Välkommen till ett aktivt liv i bekvämlighet.

Svanenmärkt hem

I Täppan bor du i ett Svanenmärkt grannskap. Det värnar om både miljön och plånboken. Alla hem har energismarta lösningar som bra isolering, högkvalitativa vitvaror och effektiv värmeåtervinning. Dessutom ger Svanenmärkningen dig möjlighet att förhandla om grönt bolån med rabatt på boräntan.

Fördelar med Täppan

Egen täppa eller odlingslådor

Gemensamt växthus

Lekplats

Nära skog, sjö och golfbana

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Information om bolån

Området

  • 5 rum och hemodlade tomater

    Det rymliga växthuset på 27 kvadrat är gemensamt för alla grannar att ta del av. Här finns plats för odling och festligheter. Och för barnen finns en lekplats i anslutning till grannskapet, där de kan springa av sig. Dessutom finns en grönskande gräsyta/pocket park för umgänge och söndagsbruncher.

  • Kommunikationer

    Bara 2,3 kilometer från området hittar du pendeltågsstationen som tar dig till Stockholms central på 18 minuter. Ännu närmare kommer den nya tunnelbanan att få en uppgång, i Veddesta. På Fornvägen finns en busshållplats som trafikeras av linje 543 och tar dig till pendeltågsstationen. Och för bilfärder når du E18 på cirka 2 minuter.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapets norra del.

Solstudie

Se hur solen faller över grannskapets södra del.

Husmodeller i Täppan

Området i siffror

200 m

till förskola

7 min

till Viksjö Golfklubb

30 min

till Stockholm city

8 min

till Stockholm Quality Outlet