Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Nyproduktion Limhamn

Bostad Limhamn

Bo modernt med nyproduktion i Limhamn

Vi bygger moderna hem på ett lugnt och parknära läge, en kort promenad från kajkanten i Limhamn. I Limhamns centrum finns all den service du kan önska dig: butiker, apotek, livsmedel, bank, vårdcentral och bibliotek. Det finns även många mysiga caféer och restauranger samt skolor och barnomsorg.

Limhamn ingår som stadsdel i Malmös stadsområde Väster och kallas av Limhamnsborna för en stad o staden. Limhamns unika läge vid havet med småbåtshamnen där du bland annat hittar skeppshandel och fiskrökeri samt ett livfullt centrum med ett brett utbud både för boende och besökare gör stadselen till en idyll för många. Samtidigt har du Malmö med storstadens utbud inom räckhåll, dit tar du dig enkelt med cykel, bil eller buss. Tack vare Citytunneln som var klar i slutet på 2010 blev har du även nära till Hyllie station, varifrån du kan ta dig med tåg till Köpenhamn på 20 min.

Med en nyproduktion i Limhamn får du tillgång till en variation av aktiviteter för alla åldrar och intressen. Här kan du gå på gym, träna fotboll, spela golf och mycket mer. Det finns stora grönområden, perfekta för sköna promenader och löpturer samt härliga stränder för bad, lek och avslappning. På Limhamn finns det skolor från förskoleklass till nian, samt dag- och fritidshem. Närmsta gymnasie- och högskola finns i Malmö och Lund.

Vad Bonava erbjuder i Limhamn