Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Nyproduktion Malmö

Bostad Malmö

Köp nyproduktion i Malmö

Välkommen hem till Malmö. Sveriges tredje största stad och Nordens sjätte största med ungefär 280 000 invånare. Bonava skapar nyproduktion i Malmö med omnejd. Tack vare sina gamla fina parker mitt i staden kallas Malmö ofta parkernas stad. Ännu fler grönskande parker hittar du i mysiga Limhamn. I Elinegård finns både vacker natur och närhet till Köpenhamn. Hitta din nyproduktion i Malmö här.

Bonava i Malmö

Upptäck våra områden med nyproduktion i Malmö

Vad Bonava erbjuder i Malmö

Tidigare var den tunga industrin viktig för sysselsättningen men idag är Malmö på väg att gå från industri- till kunskapsstad. Många små företag poppar upp, inte minst inom det digitala området.

Malmö låg ursprungligen där området Triangeln ligger idag och grundades på 1100-talet. De äldsta bevarade byggnaderna är från 1300-talet men staden är också känd för sina mer moderna byggnationer; Turning Torso som är Sveriges högsta byggnad och byggdes 2005 samt Öresundsbron som invigdes år 2000 och låter Malmöbor och Köpenhamnsbor pendla mellan städerna med tåg eller bil. Kanske är det just närheten till övriga Europa som gör Malmö till en drömstad för bostadssökande.

Tidigare nyproduktion i Malmö

  • I Limhamns läge skapade vi hus där de boende hade möjlighet att välja egen planlösning. Gemensamt för de två olika hustyperna var rymliga kök och behagliga uteplatser med bra utrymmen för både familjer och par.
  • Nya Triangeln – moderna bostäder på bästa stadsläge med allt utanför dörren. Här finns shopping i gallerian, caféer och restauranger, musikupplevelser på Malmö Opera, konst- och kulturliv på Konsthallen bokstavligt talat runt hörnet. Vill man motionera finns en fin träningsanläggning i närheten, för att inte tala om löparspåren i natursköna Pildammsparken. Perfekta kommunikationsmöjligheter med Citytunneln och busshållplats alldeles utanför porten. Malmö kan inte bli bättre.